Zmenšenie prsníkov

vejva

No to je to ze mne sa tiez tie bradavky zase zdaju vysoko trosku keby boli nizsie by vyzerali tak prirodzenejsie len vies ten prsnik mozno este pracuje to je to a mi nevidime ten vysledny efekt ked dopracuje ze ake to je hm ja si asi prizvem manzela nak ide na tu opku somnou a nak dr.diriguje trosku ze ako to ma vyzerat xi xi ale ku zene by som nesla ja neviem proste chlap ti spravi take vies no a zena ti spravi take aby si nemala krajsie ako ona xi xi to bol ako for

vejva

Ak si pisala zambojovi ze chces aj jeho fotky vidiet on ti odpise aj dnes este alebo aj zajtra teda mne odpisal hnet ten dn aj ked myslim ze tak okolo pol noci az som si myslela ze ten doktor snat nespi ci co no idem mrknut ocenasa

Marsmeloun

jj ved to mohol veru zamboj ale asik prerábaju stranku alebo čo... och je to fest ťažké si vybrať ...hroza toto .. ked dobry tak moc drahy ked lacny tak nic moc ... ked perfektný tak v prahe :D :D ale tak ty by si bola spokojná s tou zambojovou pracou ??? no som zvedava kedy mi pošle .. hadam v pondelok

vejva

Inak na splatky sa da uz asi skoro vsade ci nie?no ako Zamboj mi poslal len dve fotecky jednu modelaciu a jedno zmensenie tak ako viditelny vysledok tam bola ale ako vravim tiez som videla aj krajsie ale tak bolo to ok no ten dolezal juj no idem kuknut toho ocenasa dam vediet.Preto vravim ze Zamboj ma urcite viacej foteciek ze by si ich mohol dat na nett nie?Ale inak podla toho sa netreba az tak riadit no ja sa teda riadim xi xi ale napr.ta kamoska bola u Fabryho a ten ma jednu fotku a mne sa teda nepaci a ona vravela ze jej tiez ukazoval fotecky a nic moc no len jej sadol ako lekar tak isla ku nemu a vam vravim NADHERA AJ JA CHCEM TAKE

Marsmeloun

neviem ako tebe mne sa ta praca v BB čo som videla akosi voláko nepáči .... ved kukni len očenáša ... my to pripadá také že tie bradavky dáva strašne dovonka ... a jedna baba co som s nou písala aj my poslala fotky a bolo to tiež také všeliake ale ju operovala žena . jj anulienke držíme palce nech to všetko dobre dopadne :) a tebe sa páčili zambojove fotky tie co si videla ??? hmn ???