Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
No uz som to tu pisala,ale zhrniem ti to.Zamboj ma ambulancie čisto len svoje vo Vrábloch a Ziari nad Hronom,ale v tychto robí len zákroky,ktoré nepotrebujú anestézu,alebo nejaké špeciálne prístroje.Zároveň v nich robí konzultácie.Zákroky s anestézou robí v NR v Avelane a v Púchove,podľa toho,ako je komu bližšie.Marsmelounke ponúkol,keďže je z Ružomberka,že na konzultáciu by mohla prísť do Žiaru/n Hronom a prišiel by ju odoperovať do Banskej Šťiavnice.Vieš oni si robia takéto služby,že si požičiavajú priestory,pokiaľ chce niekto svojho konkrétneho lekára a do jeho miesta pôsobenia to má ďaleko.napr.Ružomberok-Nitra.No nie každý lekár je ochotný cestovať v ústrety pacientke."Keď chceš príď ty za mnou" preto si ja vážim Zamboja.Príde aj tam,kde nepôsobí.Neviem či by šiel do BA nie je to tak ďaleko od NR.Mňa viezol svojím autom do Puchova a späť,odoperoval ma a šli sme späť,lebo Avelane nemala ešte endoskop.
Tu som kocky uz som nemala vcera casu tak som si ich prave pozerala no krasa aj ja chcem ja som taka blaba uz som mohla mat potom mna co trapi je toto ze uz som mohla ich mat krasne vobec uz neriesim ci ist ci neist 100 ist.Juj a ten Zamboj tak on vlastne kde operuje uz mam stoho gulas tak v nitre ci vo vrabloch ci v BB.alebo v B.Stiavnici kde vlastne xixi tu v BA by ma neodoperoval?Ale ria naozaj krasne su tie prska preco ked si oni davaju tie fotky na nett to tak nevyzera ako ked sa fotime my hmmm
Marsmeloun uz ti odpovedal,tak ta cena ide este o tu podprdu a anestezu o nieco hore,ale aj aj tak je to daleko od 2200eur,ako si pisala.No a zvysok som ti tu uz aj ja napisala,az nato,ze by za tebou vybehol do Banskej Stiavnice.Pomohlo by ti to nie?Ak ti poslal ine fotky ako tie co som ti preposlala,tak mi ich posli.Vejva sa vcera uplne odmlcala je to az divne hadam sa jej nic nestalo z tych fotiek ze by ju odradili?
Zamboja som ti poslala prveho,mala si to v jedno maily a aj napisane modelacia,redukcia a obidve mali asymetriu a velke bradavky.No myslim si,ze uz prirodzenejsie z toho co mali to uz ani nemozu mat.Ano mne robil Mladek,lebo predtym som u neho bola na korekciu hornych viecok,tak so zhanala jeho pracu a ta baba co som ti poslala tie fotky ma presvedcila vysledkom.O Zambojovi som vtedy nevedela.No potom som chcela to celo,ale nemohli sme nejako s Mladekom najst termin,lebo ja to mam trochu komplikovane s pracou,tak som hladala z okruhu Mladekovych kolegov,lebo som vedela,ze pod jeho vedenim budu dobri.Tak jedna baba bola na modelacii a tiez krasne.Takze od vtedy Zamboj a nevymenila by som za nic.Pre neho je kazda pacientka vynimocna,vazi si ju a pristupuje k nej uzasne.Praca super,ochota,ustretovost,jednanie.Pozri chod na osobnu konzultaciu a sama posudis.Len mu nepovedz na ktorej stranke kecame,nech sa nesmeje co tu piseme.Odpovie ti zajtra 100%,ak nie este dnes.Po tom liftingu som mu volala,operoval,ale napriek tomu zobral tel.a chcel vediet ci som ok no a potom mi zavolal on.Raz som mu pisala sms a este som nepozila tel.a uz mi volal.Som rada,ze ti to ulahcilo rozhodnutie,ale konecna volba je na tebe.
Ria ty kokos dakujem ... ria 100 percent zamboj ty kokos nadhera ... idem naisto k nemu nieje o com ... aj keby sa co dialo ... ria teda ....pockaj ...mladek ? ty si bola u mladeka :??? ale ta posledná fotka to co zmensoval tej babe s asymetriou a velkými bradavkami to je zamboj vsak ??? neskutočná praca ... jednoznacne on .... ! :) dakujem ti velmi pekne :) neskutocne si mi pomohla .. a slubujem nezneužijem :)
No kde ste este pozerate?Nejako Vam to trva.Dostali ste to vôbec,ale asi ano,lebo nepisete uz hodnu chvilu.
psli aj mne tie fotecky taj baby a potom aj tie tvoje prosim a tak asi mas moj mail nie este teda?
inak ria presne mudro vravis treba postudovat aj ja vravim ze tie co sa mi pacia ze tam su 100 percent aj silikony vlazene posli teda tie fotecky no a nevies kedy asi to heslo dostanem? cca dufam ze mi to teda posle hmm
Marsmeloun poslal som ti fotky Zamboja tie moje neskor,lebo to mam v druhom PC.Mne pride ta jeho robota prirodzena a treba pozerat aj nato,ake su pre OP.Ak su velmi splasnute,tak nemozu byt do neba,to by ich musel total zmensit a treba prihliadat aj na postavu zeny.Predstav si riadnu babu s bruchom atd.a hrud gombiky.Musite si vsimat vsetko.Tiez pevnost koze je ina u 20roc.ina 40 roc.Toto su veci ktore treba vidiet a podla toho sa pozerat na fotky.Tiez metoda kotvy pri velkom zmenseni urobi prsia take viac akoby sirsie.No a pri modelacii,zmenseni nemozte ocakavat plnost, gule v hornej casti prs.Ja som pred OP nepozerala len fotky,ale hlavne čitala o nej odborne članky a potom som videla fotky inak.Na tych strankach su modelacie kombinovane s implantatmi to su prsia,ktore su v hornej polovici doslova gule,tak pozor nato,co pozerate.Ja som zhanala fotky len co robil lekar,ku ktoremu som chcela ist.Ostatne neboli pre mna podstatne.Poslem fotky jednej baby,co ma nastartovali Mladekovi.
Ak ti mam pravdu povedat ja neviem uz koho praca sa mi paci ale u mna su viac na prvom mieste cesi neviem preco ale su daleko tak a tu hmmm nooo Fabry koli kamoske ako jej to spravil,paliatka mi odpisuje maili ziadny problem on je v Malackach ale nemaju fotky smola trosku,Guba ani neviem tam idem na konzultaciu jeho video som si pozerala na stranke ale az ma chut presla brrr no a potom uz len zamboj ale ta Praha jujuj neviem neviem