Zmenšenie prsníkov

timuska

ahoj nie nebola som u Zamboja ale u dr. masšala a som max spokojá aj keď mám ešte stehy ale čo sa týka prístupu a starostlivosti aj trpezlivosti pri mojich otázkach :)

Marsmeloun

Ahojte baby :) joj tak super :) bože ani neviete ako mi dodávate odvahu ...:) Timuska a ty si bola u koho ??: tiež u Zamboja ???? Terezka neposlala by si mi fotky ???? vydarilo sa to ? a moc to bolí potom ???

Marsmeloun

Ahojte baby :) joj tak super :) bože ani neviete ako mi dodávate odvahu ...:) Timuska a ty si bola u koho ??: tiež u Zamboja ???? Terezka neposlala by si mi fotky ???? vydarilo sa to ? a moc to bolí potom ???

timuska

ria
ja som po operácii 9dní a cestovala som na druhý deň z NR do TO je to 30km ale dalo sa to zvládnuť v pohode len šofér musí byť opatrnejší aby ťa moc v aute nehádzalo :) alebo ako šiel cez kolajnice om to cítila ale ináč pohodička.
Ja som dreny nemala vôbec a mala som aj modeláciu aj vkladanie inplošov. Po týždni som boa na preväze vlastne mi to len odlepil a ponatieral celé prsia a v piatok idem na stehy to sú prsne dva týždne po operácii.
Ináč posielala som fotočky na ten mail čotu bol a zatiaľ mi nič neprišlo :(

Marsmeloun

Ria a aké je to opke ???prežijem tu dlhu cestu z NItry do Rk na druhy den ? ved ked uz su v tej podprde špecialnej tak uz je to celkom ok nie ????? či ako to prebieha po operacii ? to uz tam nie su ani dreny ci ako sa to vola ??? musí sa chodiť na kontroly a prevezy a tak ???? to by som mohla už do žiaru nie ???

vejva

Aha uz chapem lebo som uz myslela ze operuje ako v polnej nemocnici xixi.Som zvedava ci marsmeloune posle dake fotecky a ci tie iste alebo ine mohol by ine aspon by sme videli dalsiu jeho pracu a ako to bolo s tymy rezmi co som ti pisala na mail mala si kotvu ci len lizatko a ta baba mala kotvu ci len to lizatko lebo ak ste mali kotvu tak nic nebolo vidiet