Zmenšenie prsníkov

vejva

Ak pojdem na opku ale az v septembri a budem mat C tak potom by som brala tu podprdu ale ako budem vediet ze mi je dobra?A ty si mala aku velkost pred opkou a inac aky maz rez kotvu ci to lizatko single scare? Aj ja uz chcem mat malicke a jyzvicky su uz pekne?

Terezka

Ja som z NZ ,mne robili len zmensenie,ale si myslim ze je to spolu robene,isla som cez poistovnu,kto potrebuje po operacii specialnu podprdu lacno mu predam je to 95 C,
Dnes som bola na mano a sestricka ked ma zbadala sa spytala ci mam implantat,ja ze som po zmenseni,ze vraj take pekne este nevidela aj doktorka sa prisla von pozriet ze kto to robil,ze vraj ma zlate ruky ten doktor ,ale je to pravda.

vejva

Aha a je tu aj nova kocka terezka tak ahoj ty si bola na modelacii ci aj na zmenseni?tak vravis ze si velmi spokojna a skad si tiez z okolia NT?Inac kolko ta teda stala u dr.Zamboja cela opka aj s liekmi aj s podprdou so vsetkym?Ty si tiez v galerke aj ja uz chcem vidiet tu galerku nemate na tu babu kontakt nak sa pozrie do mailu ze tam ma fotecky?:-(((Inak baby nezabudajme na ANULIENU tento stvrtok ma operaciu tak vsetko dobre anuliena drz sa ahoj

vejva

tak ahojte baby niako sa nam to tu rozbehlo timuska ako dobre sa citis uz este mas stehy?Marsmeloun tak co odpisal ti dr.Zamboj uz?Inac Ria ja som tiez este nedostala to heslo a fotky som jej poslala na ten mail co si dala na tu babu a vobec nic az sa bojim ze som to poslala niekomu koho vobec nepoznam a tiez snat sa to neocitne niekde inde:-((Tak ja neviem ked tam mame uz tie fotky tak ako uz su tam vlozene ty si ich uz mozes pozriet alebo tam baba ich musi vlozit do galerky a az potom ich ty uvidis ked poznas heslo lebo vies ak ich uvidis tak budes vediet ze sme poslali a mohla by si nam dat to heslo?

timuska

ria mohla by som porposiť aj ja o postup ako do galerie? Ja som poslala fotky už min týždeň a nič tak ak by si bola taá dobrá budem vďačná. Tu je aj moja mail. adresa jankah9782@azet.sk

ria26

Marsmeloun nebolo by ti blizsie ist na OP,ak si vyberies Zamboja do Puchova?Je to z Ruzomberka blizsie ako NR.Pozerala som to na mape.Po OP sa to dalo vydrzat ja som po prebrati dost vracala a bolela ma krcna chrbtica,ale to je od zaklonu pri intubacii.Chrbat sa dal vydrzat citila to najma pri zdvihani sa,ale na druhy den ovela lepsie a kazdy dalsi tiez.Dren som mala jeden.Potom som sa bola tusim o tyzden ukazat kontrola a potom stichy.Pozabudala som to uz.Cesta domov sa dala,ale bola som rada,ked som vystupila z auta.Sofer musi ist skutocne opatrne a za chrbat by som si dala nieco mäkke,pruzne,aby si necitila kazde nadhodenie.Najlepsie bude,ak pojdes do Ziaru na konzultaciu a tam sa spytas a dohodnes vsetko s doktorom.Poslal ti tie fotky su ine ako tie co som ti preposlala?Ak ano posli mi ich.
Terezka ako sa dostat do galerie viem,ale nechcem to sem pisat verejne,lebo hocikto kto sem omylom behne sa tam bude chodit pozerat a nechcem,aby sa stalo,ze sa ocitneme niekde napr.YouTube,facebook atd.Nie sme tam same.Napis mail a poslem ti postup a adresu.

Marsmeloun

díky terezka :) jasne že nebudem .. môžeš veriť nezneužijem slubujem !!! mail : z.ondrusova.rk@gmail.com