Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
ja som dlhe roky sa s tym trapila a az vlani som sa rozhodla ze stacilo ,idem do toho ale nelutujem
Co uz sa ti ozvala? elizka?
eliza17.rajce.idnes.cz
malá pomoc ak by to niekto nevedel nájsť:) stačí kliknúť sem a potom potrebujete len heslo od elizky:)
uz som to nasla -eliza17-zp@azet.sk
Inak ked si bola cez poistovnu tak si dlho chodievala ku doktorovi ze mas problemy s chrbticou a tak alebo si lekara zacala riesit az ked si sa rozhodla ze chces ist na zmensenie aby ti to preslo cez poistovnu a kolko si cakala na tu poistovnu vies ja by som bola samoplatca ale tak nechodim ku lekarovi vobec aj ked mam bolesti hlavy krku chrbtice to si dm radsej ibalgin xi xi ale tak kazda kotunka sa zide tak neviem ale to by som uz aj tak asi nestihla do toho septembra oktobra vsak ist cez poistovnu
nechce sa mi googlit si mapku to si mala ku vzdialenost od bydliska kde ta operovali ja som z BA tak NT je asi tak cez 100 km mysliz ze to je vela?Na cestu spat po opke?a potom na kontroli a tak?Juj baby ako dobre ze nam takto pomahate sa rozhodnut je to super
takze ty si mala samostrebatelne lebo sa zviknu davat vyberatelne som tiez pocula ze pri tych samostrebatelnych je viac ludi alergickych ze im to vytlaca von juj tak potom si mala skoro ako ja lebo ja mam asi tak 85 DD az E tak sa normalne tesim kedy budu male tie podprdy u nas jedna katastrofa ved snat vacsie cislo ako C ani nenajdem ako napisu ze su DD ale kdeze asi maju zvlastny meter uz by mohli mysliet aj na nas co mame vacsie inak uz su aj silikony dost dlho v mode tak tiez by mali mysliet ze snat su tie prsia predsa vacsie nie?tak ako sa dostaneme do tej galerky nemate niekto na nu cislo tel.
Ja som bola na konzulacii vo Vrabloch a operoval ma v B. Stiavnici pretoze v Nitre bol dlhy poradovnik cez poistovnu a nechcela som tolko cakat.
jazva je kotva,ale ju uz nevidiet vonkoncom po opke je dobre brat Wobenzyn,ja som s ranou nemala nijake komplikacie,len na stehy som bola alergicka tie sa mi miesto strebavania tlacili von a museli sme to povytahovat,to bolelo najviac. predtym som mala 95 DD,ale aj E to bolo tazke kupit,teraz to mam medzi B a C ,su mi dobre podla toho aky je to strih.
Takze tiez odporucas dr.Zamboja?Asi teda mam uz vybrateho ked tak citam aky je super skoda no este by som tie fotecky rada videla ja sa uz tak tesim kedy ich budem mat malicke.Marsmeloun tak co idem spolu na opku ku nemu ci ako?Musim si teda naplanovat aspon tu konzultaciu dako ked bude mat muz volno nak ma tam odveze do NT.