Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
to poznám...a hlavne ked mi priateľ ukazuje kadejaké tričká, že prečo si také nekúpim a tak, ale to nevie pochopiť že v tom budem ako dojná krava :D prsia na bruchu. ozaj je to otrava, a hlavne ked mi bude niekto rozprávať aké mám šťastie, že čo by za to niektoré ženy dali...no to iste :D
no ja chcem tiež asik redukciu skor ako tu modelaciu ... co ja viem co mne poslal zamboj modelaciu tak ma zajvy také iste ... a co ja viem ... ked už si to dám nech su malé ...:) ja pojdem na zmenšenie ... ved ked mi ich zmenší tak ich budem mať pevné ...a tým padom že sa zmenšia sa aj vymodeluju ... a ja ich nechcem mať len pevné ja ich chcem hlavne menšie ...
aluss ja mám 19 a deti žiadne :D :D no čo ja viem ...ja kým budu akéto hadam ani neotehotiem :D bože ja mám normálne problém ... sa pred frajerom vyzlieť ....ani mi nerobí dobre ked sa ich dotýka ... za som čistá kôpka komplexov asi :D a este k tomu ta asymetria... mna už asi vystre ... nech je uz oktober .... joj :D no ja by som tuiež chcela B -čka ... a co je to vlastne ta modelacia ???? to tam ti ale davaju silikon nie ??? ci co robia ??? a su po nej jazvy ????ci co to vlastne je vejva ???
:D
no ja určite zmenšiť...je to katastrofa. teraz už rok a pol marodim s nohou, mala som ju dosť vážne zlomenú a navyše som v zahraničí, takže nie som doma poistená, aj ked počítam s tým že si budem platiť operáciu sama, ale tie vyšetrenia kadejaké predtým by asi bez toho nešli. ale už teraz sa neviem dočkať. ja som z Lučenca, takže asi najskôr nejaká Banská Bystrica myslím to bude. len ma trápi že zatial tí ktorým som to povedala tomu veľmi nerozumejú...že ked budem tehotná tak sa to aj tak zmení, ja mám totiž to 23 rokov, deti zatial žiadne
Terezka uz som ti to preposlala ak tam nebudes neposles mi teda svoju fotecku prs prosim prosim pekne.Inak baby kt.viete na tu babu kontakt co ma tu galerku ona sa mi vobec neozvala a fotku som jej poslala neni to od nej velmi pekne:o(
No mozno keby ze aj trosku schudnes tak aj nprsia by sa trosku zmensili len co mne by to teda nepomohlo ked su aj ovisnute xi xi.No ved to ze ani neviem ja mam tak 85DD az 85E tak neviem ci ich zmensit alebo len vymodelovat a tym by sa mi vlastne aj akoby zmensili tak si to dala spravit ta kamoska no ona mala obrovzske a nema nic len take pevne ako silikony akoby jej zmensili aj o dva cisla tak neviem ved uvidim zeco povedia na konzultacii zalezi vraj kolko koze ti daju prec pri modelacii lebo vlastne tym sa ti zmensia ked ti tu prebytocnu daju prec tak ale ak by som mala ist na zmensenie tak urcite tak velkost B preistotu keby chceli este narast xi xi
ahojte dievcata poslete nmi prosim tie fotky od Zamboja som zvedava ci som tam dakujem vass@zoznam.sk
vejva a aku velkosť si chces dat ozaj urobiť ????
a ja pojdem tiež isto tento rok .... už ma to nebaví ... a verím že to dopadne super a budem taká spokojná ako všetky baby co uz maju po opke ....:) odvážnym šťastie praje :) nebudem sa uz dlhsie trapiť a vyčkávať neviem do kedy len kvoli vlastnemu strachu . fakt nechcem to prekladať som pevne rozhodnuta ... hned ako budu peniažky v kope .. ide sa :) aj ja mám pravo na pekne pevné malé prska :D a chcem ich este teraz kym som mladučká :)
no ved jasne vejvy :) musíš sa ty rozhodnuť ku komu nakoniec :) ved uz nie je doležite ani tak kde ale ist .... :)a v BA ti to isto dobre spravia ... ved tam ich mate kopec ... a ludia co písali su s nimi spokkojní :)aj mna ta vzdialenosť odrádza ...mne by bolo tiež naj co sa tohto tyka v BB ... ale tak uvidím ako sa to vyrieši .,. verím že by sa to dalo v tej štiavnici odbaviť :) ja mám este iný ciel :D pred opkov chcem schudnuť aspon 60kg ...aj mama mi tu furt hovorí že mám najskor schudnuť až potom ist ..:D tak som si od dneska naordinovala delenu stravu :D :D