Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Juj aj tyto maju peknu pracu ale zase su mimo BA xi xi
Ahoj aluss a ty si ako sa mozem spytat odkial?prave to ze nikto nelutuje tak snat nebudeme ani my ty by si ich chcela tiez zmensit ci len vymodelovat?nemozes ist na opku koli zdravotnym problemom momentalne?Neboj raz urcite budeme patrit medzi tie co uz maju po opke a su spokojne a potom uz tu budeme davat len rady pre tie co sa este nevedia rozhodnut xi xi
ja som sem jeden čas chodila, trošku popísať, niečo sa dozvedieť..ale mám teraz iné starosti, operácia asi tak skoro nebude. ale zvyknem aspoň čítať, predsa sa tu dá veľa naučiť, aspoň potom o tom budem niečo vedieť...už teraz sa neviem dočkať kedy to príde :) väčšinou tu kočky píšu že neľutujú tak snád nebudem ani ja
Ahoj no aj mne sa paci jeho praca len jedine co ma odradza je ta vzdialenost cestu by som zvladla len ja vies myslim trosku aj na to ze co ak to nebudem mat bez komplikacii a budem tam musiet chodit ako na klavir tak to by bola uz smola to by sa mi teda nedalo uvazujem vseliako ale asi pojdem predsa len tu ku niekomu s BA.Mne sa asi dost zle hoja rany ja ked sa porezem tak sa mi to hoji aj 3 tyzdne neviem preistotu to vyskusam radsej tu.Ale na opku urcite pojdem uz sa nebudem trapit.Este toto leto sa potrapim ale uz to druhe snat nie xi xi.Vsak v podstate sa mi to bude mat cas kedy zahojit
aluss dakujeme :) kludne prid s nami poklebetiť :D :D
Vejvy no on mi písal , že 1600 so všetkým ....:) myslím že pohodka . no ja asik pojdem bez splátok ...uvidím ale celkom podla mna aj stíham na to našetriť :D a konzultáciu treba tak 3 tyzdne pred zákrokom .... len tie kramy treba potom vyratať dáko a dufať , že nebudu meškať :D jj kukni :) ale mne sa tam páčia celkovo oba tie zmenšovania :) kukni od robí taký typický tvar tých prs ... vie to proste :) mne sa fest páči jeho praca :) ked kuknes aké to bolo predtym :)
ahojte kočky...vidím že vás je tu dosť s rovnakými starosťami..všetkým držím prsty, dúfam že ja sa tiež raz dopracujem k operácii...
ahoj marsmeloun jasne ideme to bude super mozme si dat taky niaky tesny termin co povies ako peniazky mas ci ides na splatky?nepytala si sa ze kolko by ta to vyslo u naho zo vsetkym a kedy asi bude stacit konzultacia ked chceme ist az september oktober?No idem kuknut ten mailik co si mi preposlala tak zatial ahoj a dakujem
Ahojko vejva :) preposlala som ti celý ten mailik od zambojka nášho :D no ja som chcela ist do Nitry ale to je odo mna 172 km ... takže to vyriešim tak ,,, kedže budem od septembra v BB na vyske ... tak pojdem odtial do tej Banskej štiavnice k nemu a to je 45 km :)ja som zvedava ako dopadne ta anulienka ... :) ale isto som rozhodnuta pre neho .. jeho praca ma presvedcila :) fakt k nemu sa nebojím ist :) neboj to sa dako vyrieši .. a ked uz opku prežijeme tak cestu musíme zmáknuť ako nič :) jasne že ideme .... september , oktober ... to su naše mesiace :D :D :D
Marsmeloun tak gratulujem kolko to budes mat km od operacii kym prides domov?ja tiez uvazujem nad zambojom ale tak tu v Nitre ja som z BA tak to budem mat cca 80-90 km.No poprosim tie fotecky co ti poslal dakujem
vejvas@azet.sk
Tak aj ja pojdem uz len septembri alebo oktobri tak uz sa tesim juj tak zatial sa majte pa