Zmenšenie prsníkov

Marsmeloun

Ahojte :-) tak konečne je zmaturované :D no čo baby ako sa máme ???? baby písal mi teda ten náš Zambojko ... poslal aj fotky zákrokov .. teda tie co som uz mala od Rii a ešte jedno zmenšovanie navyše tak bolo oproti rtomu co riaa preposielala :) ... tak ak chcete hodte mailiky a prepošlem :) velmi je sympatický .. idem k nemu... ale tak pojdem nejak až oktober .. ale ja by som teda šla hádam v tej Banskej štiavnici ... :) a čože máme nového v tomto našom fore ??? :D

vejva

Ahojte no ta kamoska bola asi tak 10 dni doma a potom uz isla do roboty ja som s nou bola ked mala 15 az 20 den neviem presne a uz jej nic nebolo prave mala ist na vyberanie stychov asi tak za 3 dni ale od vtedy som s nou nebola.No uz vtedy vravela ze ju nic neboli ze vraj v pohode.
:o)

vejva

no tak potom super cena timuska xi xi aj s implosmi ja co som sa len cez maili inf.tak mi vraveli ze tak okolo 1800 az 2000 e a to bez implosov hm.Ale to nevadi hklavne nak uz su pevne v pozore xi xi ked ich budes mat uz pekne tak mi prosim posli fotecku ako ti ich spravil prosim prosim.Asi sa toho hesla uz nedockame na tu galerku no co uz.Anuliena tak snat ti nepridu tento mesiac dva krat tie kramose ako na potvorku xi xi ale nie robim si srandu to bude s toho stresu co urcite mas.Marsmeloun ty si sa kde vytratila uz mas po maturite?

timuska

anulienka fakt ako na ppotvoru s menzesom :(

vejva no ja som to mala za 2450€ aj s inplošmi ale to len pretože na konzultáccii ked sme sa dohadovali o cene počítal len jeden operačný zákrok nie dva tak sa vlastne oklamal bo mi povedal 2300€ a ked ma pred opkou prišla zúčtovať pýtala 3200€ čo je bežná cena ta som povedala že nech zavola lekára a som mu povedala si psomenul že aj na predoperačnej konzultácii som sa pýtala či tých 2300€ a on že ano ako sme sa dohodli tak nakoniec sme sa dohodli na tých 2450€.
Stehy mám vonku nebolelo vôbec jazva sa musí zahojiť a pomalinky si mám inploše tlačiť dolu aby prsia mali peknejší tvar

vejva

Juj tak potom si ich predsa dostala ako na potvoru?Tak koncom mesiaca budem na teba mysliet a nezabudni sa ozvat ja budem cakat ok ?

aanuliena

joj, ste veľmi zlate, ale mne zmenili termín pre menzes. ako na potvoru meškal a preto mi zmenili termín na 31., takže stres pokračuje. ale ak mám povedať pravdu, tak najradšej by som mala už potom.

vejva

Ahoj timuska tak ako uz je ti lepsie zvladas to no to heslo este stale nemam neviem teda co je to za galerku no co uz.
Mozem vediet kolko si platila za opku