Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Terezka poslala som ti to heslo.Ak tam vies nahrat tie fotky,tak nech ti ich baby poslu daj to tam a daj im heslo.Ja to neviem,teda neviem,ze ci to tam nemoze dat iba Eliza.Marsmeloun posli mi tie fotky,co ti poslal Zamboj navyse.Moj mail mas,ved som ti posielala fotky.Vidim ze naberate odvahu,tak vam drzim palce stoji to zato.Ja idem toho 6.7 Zambojovi s tou spickou nosa.Uz sa tesim,ako mi to pekne urobi, a ako si podebatujeme.A na jesen budem riesit laserom pigmentove skvrny,rozsirene pory,jemne vrasky a este to celkovo omladi viditelne plet.Na botoxy nie je som to je umely ksicht.
mňa sa dr. opýtal, že vraj koľko odobrať, akú mám predstavu. tak som mu povedala, že čo najviac-xixixi. veď ja si vlastne ani neviem predstaviť ako je to mať malé prsia, ked sú stále také veľké.
aanuliena budem ti držať prsty :)
no veru je to tak, ten čo to nemá to pochopiť nevie, čo už. ja by som bola rada keby mi to zmenšili aspoň o kus...hned by to bolo iné.
tak, a už mám aj predoperačne vyšetrenie a anesteziologicke za sebou. teraz už sa len pripraviť na opku. Deň D- 1.6.- myslite na mňa. Už som to povedala aj v práci a niektori ma celkom prekvapili, a odklepli mi to. Tých neprajníkov si nebudem všímať, lebo tí, ktorí to nemusia nosiť sa tomu nerozumeju. Podstatní názor je môj a môjho manžela. Jedna známa je už 2 roky po zmenšení a nevie si to vynachváliť. Už len tá predstava, že si nebudem musieť kupovať tričká XXL...
vcera som bola u kamosky v praci predava tam aj plavky tak ma pobavila tie plavecky ako pre deticky no naozaj take male to ma moja neterka asi a to je obchod pre dospelych.tak som vravela ze si ich zoberiem a dam doktorkovi nak mi spravi presne take ani o cm vacsie xi xi
Ahoj aj v mojom uz len lepsie:o)
a pre piar .... niektore ženy po zmenšení maju krajšie prsia ako daktore baby v 15 :) po zmenšení su prsia krasne pevné ...,.akurat tie jazvy ... ale to je najmenej ... budu spomienkou na moju odvahu :D :D ale jedna baba vravela že jej ich už ani nevidno po roku .. že používa contraktubex ci ako sa to volá a že je to uplná pohodka ... vraj ako taka uplne bleducka stria to vyzera ....v mojom prípade to može byť len lepšie :)
kokos vejva s tym prikladaním plaviek počas opky si ma veru riadne rozosmiala :D
Tak urcite to bude lepsia nez velke ovisnute nie?
a myslite, ze sa daju zmensit prsia pekne?