Zmenšenie prsníkov

vejva

ANULIENA DNES JE TVOJ DEN neozvala si sa tak dufam ze vsetko ti dobre dopadlo myslim predoperacne testy a dnes by si mala mat opku vsak?Tak az budes mat po tak sa ozvi drzim palce ahoj

vejva

A mas fotky v tej galrke este aj ty?mala by si tam dat aj teraz ako vyzeraju po roku aj tie jazvycky ako ich uz nevidiet inak baby vy co ste s tych starsich prispevkov vy viete ako dopadla ta baba JESSULIK citala som ze mala ona niake tie komplikacie ale viem ze ich mala aj pred opkou niako bola chora a mala zle vysledky krvi a tak a nakoniec po opke predsa mala nieke komplikacie infekciu ci ako a neviete teda ako dopadla ci sa jej to vsetko dobre zahojilo?Lebo aj taketo prispevky su poucne v podstate

Terezka

tak uz len po dovolenke teraz uz sa radsej nepustaj do toho,ja mam uz 46 rokov,som po 2 kojeni a mala som ich hrozne ovisnute

vejva

Inak terazka ty si uz po kojeni alebo nie?teda pred opkou ci si bola po kojeni a mala si tie prska aj ovisnutejsie ci iba velke a pevne lebo ja mam po kojeni a to je des des des ako ich mam dole po pupok

vejva

teraz 2 juna ideme do tatier na 11 dni potom robim a uz 16 jukla letime k moru na dva tyzdne a zase v auguste koncom mame jeden tyzden tiez take rodinne chatovanie

vejva

ja ked si nato kliknem tak to chce odomna uzivatelske meno a heslo ja neviem ani len to uzivatelske meno xi xi tak si budem musiet este pockat kedy sa pozrie do svojej mailovej schranky

vejva

Tak by som uz isla aj hnet zajtra ale uz som to zacala riesit iba teraz a mame uz vyplatenu dovolenku tak uz to nechcem nasim pokazit ze by ma nieco bolelo a by som im prekazila leto tak to necham na september oktober a predsa ja sa dost potim tak nak sa mi to teda aj lepsie hoji tak potom nase fotky su tam este neni pridane lebo ja som posielala asi minuly stvrtok jej na mail