Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
kočky je tu niekto kto bol na operácii v bb? ja teraz pozerám aj korekciu jaziev, tak by som bola rada keby mi vedel niekto poradiť...
kočky je tu niekto kto bol na operácii v bb? ja teraz pozerám aj korekciu jaziev, tak by som bola rada keby mi vedel niekto poradiť...
jj ria je to presne tak ... máš pravdu ...ved ja len ked som povedala jednej kamoške že chcem ist tak ona preboha z toho celá na vetvy , že na plastiku ... jj je to tak presne .. lekár ako každy iný :)
ahojte no presne ved aj ja uz zacinam mat prve vrasky xi xi tak casom urcite nato pride zatial to mam 27 rokov ale casom to bude coraz horsie a preco nie ved naco potom vymysleli tieto vsetky metody na dokonalost vsak zijeme v dobe modernej nie 100 rokov za opicami nie.Inak ria prosim ta nevies co je s tou babou elizkou uz to heslo asi nedostanem?
No anuliena zase sa ti to uz krati tak snat ti to nic uz neprekazi ochvilku zacnem dovolenkovat tak tu uz tak casto nebudem na fore tak ale potom sa ozvem urcite tak neze vsetky zmiznete zatial xi xi
ria máš pravdu, presne tak je to, ľudia sa na to dívajú tak že ked ideš na plastiku tak si hrozne náročná, nie si so sebou spokojná a dokonca si ktovie ako bohatá. ale to že človek veľakrát trpí nevidia.
No ved ja som to ani nepisala preto,ze si to myslela zle,alebo nieco podobne.Nemas sa za co ospravedlnovat.Ono to tak mozno vyznelo,ked som pisala,co mam robene,ze chodim na plastiky a ktovie ako vyzeram.Vobec to nie je tak.keby som bola po niekolkych OP po roznych lekaroch a chorobami,tak to tak nepride,skor kazdy povie,chudera ta je ale chora.No to len to slovo plasticky chirurg dava taky iny rozmer.No su to lekari ako iní,len ludia v nasej splocnosti ich vnimaju tak ze su tu len pre hercov,celebrity atd.A vela zien aj koli tomuto sa hanbi a nemaju odhodlanie riesit svoje problemy,lebo co povedia ľudia chodi po plastickych chirurgoch.No su zastarale predsudky a kazdej jednej zelam odvahu na riesenie svojich problemov u plastickych chirurgov.Oni nielen skrasluju,ale aj pomahaju od handikepov a bolesti.
sorry ria ja som to nemyslela v zlom :)
Dostala som ich dik a myslim,ze je na tej poslednej Terezka.Nie som kocica som uplne normalan baba,akych je najviac a poznam len Mladeka a Zamboja.Vzdy som riesila len zdravotny problem s prsiami to poznate samé,oci koza az na mihalnicia,opuchy zhorsene videnie.Celo bolo vlastne zdvihnutie obocia koli ociam a nos ide o krive prepazky a preto dycham ustami.Nechecem to dat robit nosnemu,lebo sa bojim ze mi zdeformuje spic nosa,tak si to radsej zaplatim u plastickeho chirurga,ktorý pozera aj na esteticku stranku nie len zdravotnu.No a pigmentove skvrny to je vek a tie mapy cez leto na tvary nie su nejako lakave.Kozna to riesit nedokaze.Nemama a ani nechcem ziadne botoxy ani kyseliny,lebo vraska veku pristane a je urcite prijatelnejsia,ako tvar opichana a vyzeras jak nafuknuta lopta a ked sa ti pozrie na krk,tak nemusis hovorit kolko mas rokov a si viac na posmech ako na obdiv.Takze tak je to nie som ziadna figurína vymodelovana plastikami ale som rada,ze som si vyriesila zdravotne potiaze z toho plynuce.
ria uz som ti preposôlala .... :) cely ten mail od neho .. ale poslal mi vecsinu tych co si mi poslala aj ty ... fuuuuha no počuvaj ria ty mas rada plastických chirurgou voláko ... ty budes iná kočiča :)
ked máme celý život také opachy tak je ťažko hovoriť koľko toho dať preč. ja som sa dočítala že potom vraj viac vykúka bruško ked mali baby menšie prsia :) ale iste to stojí za to