Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Preco sa pytas?
No jasne ze je vysledkom su aj tie jazvy hm.Tam ti odoberaju tkanivo a kozu nadbytocnu ked u zvacseni ti nerobia nic len vlozia silikon
zmensenie je vacsi zasah akko zvacsenie?
Ahojte babule xi xi.No nebojte sa nic nabuduci rok v lete uz budeme mat malicke.Ja tiez pojdem na zmensenie radsej nech su mensie a pevne a rovno mu poviem ze chcem B a donesiem si aj niake malicke plavky a ked ma bude operovat tak nech mi ich tam skusa a ked budu dobre tak moze ma zasit xi xi xi
Inak aluus ja som z Velkeho Krtisa no uz 7 rokov byvam tu v BA .Inak mne uz asi hrabe uz kazde rano si prsia nadvihujem a pozeram ako budu vyzerat ked budu mensie:o)
Terezka dakujem su naozaj pekne no neda sa ti asi preto otvorit tie fotky lebo nemas nainstalovane nieco neporadim ti co lebo neviem ani mne sa to nedalo otvorit ale muz mi nieco nainstaloval a potom mi to uz islo tak ak mas doma niekoho kto sa do toho vyzna nak ti to stiahne a potom ti uz pojdu otvorit.Aluss to si stoho nic nerob ze niesu niaky nadseny ze chces ist na zmensenie ludia su taky kto ich nemusi nosit tak nevie ake to je tazke a otravne.Niekedy by som im dala na krk vedra s pieskom a nak idu len tak na prechadzku pripadne nak si idu zabehat ved by sa spamatali hnet.A potom by som ich poslala nak si idu kupit plavky kt.by im sedeli asi tak ze pri klazdom zohnuti vystreti rukov a v podstate pohybe by im hnet vyliezli tie nase ovisnute prsicka a znovu by si ich tam museli mnadzkat do podprdy a keby mali trojuholnicky tak by si ich museli na krku tak stiahnut aby boli aspon na pohlad pevnejsie ze za dve hodiny by ich bolela hlava a na krku by mali aj modrinu.Takto presne to mam ja a uz som si povedala ze stacilo a este presne a tie tricka vo vsetkych ako jaternica som a koli prsiam mam asi o 10 kg urcite viac a aj opticky to tak vyzera lebo mi nevidno zaludok nic pretoze prsia mam zaroven brucha juj katastrofa uz nak su prec tesim sa a nikto mi to uz nevyvrati
ja mám D-čka ... len ja mám dosť vyraznu asymetriu .... co je u mna hlavný koren mojho problému :( :(
a môžem vedieť aké máš ty?
podprsenky starých mám :D no priateľ, čo ja viem, najskôr nadšený nebol, že načo vymýšlam...ale ja som povedala že sa ho pýtať nebudem, takže má smolu ak sa mu to nepáči. teraz už nehovorí nič, bo zatial neviem kedy to bude. tak ja som nosila podprsenku 75F, videla som ale video kde pani rozprávala ako si vybrať podprsenku, že veľa žien má veľký obvod a malé košíky, kus som teraz aj pribrala ako nepracujem, tak som skúsila 70G a je ozaj lepšia..už len škoda že tie prsia nie sú rovnako veľké, ťažko sa tak nakupuje niečo :D
no jasne co by za to dali ... že nekupia normalne plavky .... vyzeraju tučnejšie ako v skutočnosti su .. ked pojdu behať budu sa bat aby sa im neodrapili ked sa im budu triast :D kupovat si dobre že nie len podprsenky ako nosili stare mamy .... isto by za to všetky žena sveta všetko dali .. a to este nevravím o zdraví ... chuda chrbtica .... a aluss priatelovi si o tom uz hovorila :??? co on na to povedal ??? podporuje ta v tom ???
no ja som sa kvoli tomu s priatelom aj rozisla da sa povedať ...strasne mám z toho komplexy a este aj tie strie ... . och je to celé zle tieto koziska .... :-(
aluss a ty mas aké velke prsia ???