Zmenšenie prsníkov

Marsmeloun

joooj anulienka tak parada ...dalsia na druhom brehu :D čiže si plne spokojná hej ????:D a kolko si bola v tej nemocnici ???, kedy ťa operovali ? a potom až v sobotu si sla hej ????a kto ťa operoval? aký doktor ????

žažiká

aanuliena tak už to máš za sebou :-) tak nech sa ti skoro ranky zahojja. mať to už tak tiež za sebou, ale počkám si na zimu ja sa bojím teraz v týchto teplotách. tak nám daj vedieť ako sa to hojí.

aanuliena

tak, a je po..., cítim sa super, nebolo to také zlé, až na vedľajšie prejavy po anestéze. rezy skoro vôbec nebolia. dreny vybrali v sobotu a mohla som ísť domkov. také som nemala ani ako 18-stka. konečne nič netlačí na ramenách- no proste super. ešte vybrať stehy, trošku oddýchnuť a tak...

Marsmeloun

bože baby ja sa uz riadne teším na tu opku .. och ... inak som sa Vas chcela spýtať po akom čase ste mohli približne cvičiť .. teda ja by som mohla dajme tomu tancovať ... lebo tancujem v súbore :) ??? hm ?

Marsmeloun

haha :D :D :D vejva naša oblasť vtípkov :D :D ta sa poteší ked príde :D ešte nie .. len sme dačo popísali ale povedal že to konzultácia stačí v kludíku až september :)

Ria26

tak to si vypichla s tou vejvou :-)))urcite obzera kozy a rozmysla ma silikony,alebo zmensenie,či nebodaj modelaciu.A uz si so Zambojom "rokovala"co a ako?

Marsmeloun

ahojte :D :D tak predsa neše forum stále žije :D no ja určite k zambojovi ...a bude to Banská štiavnica ... ale až dako oktober :D :D vejva tá hej ... ta uz vykempená na slnku dade ... isto obzerá tvary prs :D okoloiducim ženám :D :D :D

Ria26

No aanuliena tak je to za tebou a verim ze to najhorsie tiez.Uz bude len lepsie urcite to zhodnotis tak aj ty.Už ani neviem,kto ti to mal robiť v tej BB.No len nech si spokojná. A čo ty marsmeloun uz si sa rozhodla kedy,kde a komu?ty si v tom mala celkom jasno,len si nevedela,ze v ktorom meste uz si to poriešila? Vejva zbiera stale info ta bude mat taky gulas,ze väčší problem ako strach z OP bude komu sa dat operovat co Vejva :-)))? Ty uz valas sunky na dovolenke.