Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
baby inak myslíte , že ked budem chcieť B -čka tak mi ich Zambojko spraví ???? bo že vecsine len tak o čislo ... na dake D, alebo C ... :( anuliena teba sa pýtali na aku velkost ich chces ????
ha ha ha halooooo haloooooo... je tu niekto ???? :D
a kde v BB si sa to teda dala ??? ja tiež uvažujem nad BB ... ked ten Zamboj je tak daleko ...a do BB to mám ideal .. len sa bojím .. jedna baba co tam bola ... tak to mala veru nic moc ... tak som rada že si spokojná .. a už si si ich videla ? ci ich mas este obviazané ??
a kto ťa teda operoval ???? a kolko ťa to vyšlo ??? ty si šla alko samoplatca nie ???
v utorok ma prijali, v stredu bola opka, v sobotu som bola doma- po vybratí drenov. ani to veľmi nebolelo, to narkozu som znášala horšie, ale dalo sa aj to. mala som pôvodne 80H a teraz ešte neviem aká bude po úplnom zhojení. ale vyzerajú super už teraz.
jooj anulianka ani nevieš ako ti závidím ... tak si teda spokojná nadmieru však ??? no vrav aké pocity mas z toho všetkého ? uplne iný pocit však ?? a bolí ťa to moc ??? a kolko si teda bola v nemocnici ??? a kto ťa operoval v BB ????a kde ?? v Roosveltke i kde ??? ja by som tam tiež mala najbližšie len ked sa mi strasne ten Zamboj pozdava, teda jeho praca :)..... a kolko ťa to vyslo spolu celé ??? no ved nám porozpravaj všetko .. dojmy :D čakáme .... a inak nepošleš foto dake ???? a aku velkosť si si dala spraviť ? a aku si mala povodnu ???
jooj anulianka ani nevieš ako ti závidím ... tak si teda spokojná nadmieru však ??? no vrav aké pocity mas z toho všetkého ? uplne iný pocit však ?? a bolí ťa to moc ??? a kolko si teda bola v nemocnici ??? a kto ťa operoval v BB ????a kde ?? v Roosveltke i kde ??? ja by som tam tiež mala najbližšie len ked sa mi strasne ten Zamboj pozdava, teda jeho praca :)..... a kolko ťa to vyslo spolu celé ??? no ved nám porozpravaj všetko .. dojmy :D čakáme .... a inak nepošleš foto dake ???? a aku velkosť si si dala spraviť ? a aku si mala povodnu ???
ranky sa hoja, včera bola kontrola v BB, všetko ok. pocit úžasný- nič neťahá, netlačí.
:O)
Ahojte tak jasne presne valam si sunky apokukujem ze asi ake by som chcela xi xi.Uz nak mam po opke tak prave som sa dostala k PC tak len na skok super anulienna tesim sa s tebou uz to mas za sebou uz bude len lepsie a lepsie nak sa ti to co najskor zahoji a citam ze sa ozvala aj zazika a ty ako pokracujes uz vies ku komu pojdes a asi kedy?Marsmeloun tak co dr.Zambojko to u teba vyhral xi xi?No baby musim ist tak sa majte pekne a piste dalej ja idem prave na lomnicak xi xi
baby a po kolko sa to teda normakne zhruba cvicit ???? pls ria alebo kto sa ozvite :)