Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Ahojko ponderosa39 :) vitaj tu medzi nami v klube velkých pŕs :D :D jj aj ja idem ku Zambojkovi aj ked to mám daleko ale je super :) aj baby vsetky mi odporučali najviac jeho .. tak som tiez zatial najviac pre neho rozhodnuta ale ja idem až dako v oktobri .. :) ak chces a daš mi tvoj mail možem ti preposlať dake jeho zmenšenia co robil ... :) ak teda este nemáš :) no u Zamboja sa za konzultáciu neplatí ... iba ak už závazne budes rozhodnuta pre neho tak potom sa plat zaloha ale ta sa odpočítava z celkovej sumy opky :) predoperačne a toto vsetko ti on podrobne vysvetlí na kontultacii :) neboj nič bude to super .. ja sa už riadne tešímmmm juj .... a odkial si a kolko mas rokov ??? ja mám 19 a som z RK :)
Ahojte , už dlho Vás tu chodím čitať , konečne som sa rozhodla aj niečo napísať :)Tiež mám problém s prsiami , sú veľké a ešte mám aj asymetriu .Po dlhom čítaní som sa rozhodla pre Zamboja , mám to najbližšie :) , 21. júna idem na konzultáciu , ale mám pár otázok aj na Vás : máte niektorá skúsenosť so Zambojom , platí sa už aj konzultácia , aké predoperačné vyšetrenia si treba dať urobiť , urobia ic tam , alebo si to musím vybaviť sama a či ste niektorá fajčiarka , lebo ja som a vraj sa to fajčiarkam horšie hojí . Zatiaľ všetko , budem rada ak mi niektorá odpíšete . Ďakujem
vejva ja az v septembri, teda koncom augusta zacnem vybavovat v kosiciach v pro care, ja nejak nehladam inych lekarov, ta doktorka bola mila a nejak ani na to nemam chodit po konzultaciach niekam inde, bola som raz v nemocnici i tam si pytali 17eur za par minut...vobec sa mi ani nevenovali len ma znervoznili a ponizili a takto si to ja nepredstavujem. tak uz nevymyslam a idem do pro care, tam som sa objednala telefonicky, nic som necakala, doktorka bola v miestnosti somnou sama ked som sa vyzliekla povedala mi pre a proti a hlavne jednala somnou na rovinu nenakecavala mi ze budem mat prsia neviem ake krasne ale na rovinu co sa moze stat ...tak uvidime no hadam po roku sa tam nic nezmenilo. priestory boli pekne nove a cena bola super.
Ahojte babenky ja uz tu nestiham kukat teraz v lete tak predsa to bude ze BB marsmeloun?Ani ja uz nebudem vymyslat budem len kukiren tu v BA predsa keby bol niaky problem tak len vybehnem v papuciach a uz som u lekara xi xi.
Anuliena zavidim ti potom aj mne prosim fotecku boze baby inak preco musime mat my tie velke ja som bola asi jedina na kupku co som mala velke prsia vsetky take mini alebo ze akurat preco prave ja ach to je nesparvodlive juj nech ich mam uz prec.Tak dobre ja uz zas idem majte sa babenky a tebe anuliena skore uzdravenie a hojenie ran ahoj :0))))))
ok tak sa teším :) tak nech sa pekne všetko hojí ako má ... aj ja uvažujem už nad tou BB veru ... mám to na skok ... ved ja mám easte času rozmyšlať ked chcem ist až oktober dako :)
bradavky som si ešte neobzerala, je to zabalené. môžem zatiaľ hodnotiť iba komfort zo zmenšenia. asymetriu mi upravil. dr sa volá dr Ulianko. na konzultácii som bola iba jeden krát, lebo ja som bola pevne rozhodnutá, že idem a ani na chvíľku som neuvažovala a zmene termínu. povedala som, že to chcem čo najskôr a do mesiaca som bola aj po opke. žiadne fotočky od neho som nevidela, ale dala som na svoj 6-sty zmysel, a ten ma nesklamal. Ale budem pýtať od neho lebo on si ma fotil pred OP, no a ked ja budem zhojená tak sa odfotím a prepošlem- nie je problém. proste som to chcela mať čo najskôr za sebou. na nete som našla veľa plast. chirurgov a veru by som si nevedela vybrať- tá BB ma nejako oslovila sama.
a zmenšoval ti aj bradavky ? ci nie ???
tak fajne :) a nevies pls ako sa volal ten doktor ??? a ukazo al ti aj daku jeho pracu pred opkou ? na konzultaciách ??? a skorigoval ti teda aj tu asymetriu ??? mne ide hlavne o to .... nepošleš nám dake fotky ?? bo ja uvažujem nad tou BB ... ked to m ám predsa len dosť daleko k tomu zambojkovi ... och ,.... no neviem mno ... kde ist ...
hej, mala som som aj asymetriu, a pýtal sa aj akú veľkosť mám predstavu a ja som povedala, že koľko sa dá-xixixi. je ťažko predstaviť si akú veľkosť by mali mať, ked celý život, čo si pamätám som mala ozruty. operovali ma v roosveldke na plastike. stálo to 14OO eurok.
anuliana ozaj ty si mala aj asymetriu ci nie ????