Zmenšenie prsníkov

Marsmeloun

jasné žažika chapem ... ja tiež na to šetrím už dobrého pol roka :D ale v oktobri idem uz aj keby sa čo dialo :D jj je to trapenie ale esteže sa to da zmeniť ... neboj o chvilku ich budeme mať uz aj my malé a pevné ..:) no u mna dieťa nehrozí tiež najbližších najmenej 5 rokov :D takže nie je na čo čakať ..:D a strašne sa uz teraz teším na to leto ,,, co príde po zmenšení :-)

žažiká

ja mam 26 tiez sa uz trapim s nimi od zakladnej skoly uz vtedy som ich mala oproti spoluziackam velke :-/ tak som pravdaze bola tercom posmechu na telesnej...skor som nemala na to financie, uz by som si to dala spravit aj v 18tke za tie roky sa mi len zdeformoval chrbat a o pleciach ani nehovorim ramienka z podprdy az do kosti take su tazke :((... uz necakam kym budem mat dieta aj tak to najblizsie roky nehrozi ked tak potom zase nasetrim na upravu...

žažiká

no ked som bola na konzultacii mala som skoro 90kg a povedala ze idealne 20 by bolo dobre dat dole, ze zvysok sa po operacii vyformuje lebo ze zeny potom su viacej aktivnejsie a telo sa spevni a aj este co to pochudne hlavne u mladych zien lebo zacnu sportovat. dala som dole cez desat kil uz som sa nevazila dlhsie aby som sa zbytocne nestresovala tak hadam to do toho septembra doklepem.

Marsmeloun

ahojte baby :) no žažika je to tak presne .. napríklad mne aj mamina povedala že mám najskor schudnuť .. proste podla mna su to dost vyhodené peniaze ... teda aspon pre mna by boli ... kebyže si to dám teraz .. ja chcem tiež dať najskor kilečka navyše dole .... aby sa aj prirodzene zmenšili a potom to dám upraviť a bude to super :)lebo ako pozerám tak si to davali robit dosť silné ženy ...žažiká možes povedať tvoju približnu vahu ak sa neurazíš teda .. ale fakt je aj toto pre mna dost dolezite .. kolko ti povedala doktorka že máš dať približne dolu ..? no a ria tak je to bohužial tak :-( .. ako ja poznám aj baby z vacsími prsiami ako ja ... a som rada že to budem mať teraz ved ten efekt je da sa povedať trvalý ....a chcem to teraz kym som mlada a nie sa trapiť .. a zvecsa kto má velké prsia tak ich má vacsinou od mladosati .... joooj už sa teším na opku den co den viac :-)

aanuliena

dnes mi vybrali stehy, ešte je to mierne opuchnuté a citlive. inač všetko ok. už sa teším veľmi pod sprchu.xixixi, najbližšia kontrola o mesiac.

ria26

zazika spomenula si tu vela veci,co som aj ja dievcatam hovorila.Ci uz ohladom kojenia,alebo co sa tyka velkosti.jasne kazda chce z velkych male,ale lekar musi tiez upozornit najmä pri pevnejsich zenach,ako to bude potom vyzerat.Prinajmensom komicky a potom si to odnesie dotycny lekar.Tkaze fakt si nechajte poradit a netrvajte na svojom,lebo by ste mohli byt nakoniec velmi sklamane.tie predstavy sa daju s dobrym lekarom dokonale zosuladit.
Ponderosa Zamboj ta nesklame uvidis uz jeho pristup na konzultacii.Pytaj sa na vsetko,čo chceš vediet,ale on ti povie všetko aj bez toho.Napis ako dopadla konzultacia a dojem.
Marsmeloun ty si este o rok mladsia ako moja dcera a o 3 ako moj syn.Je mi ľuto,že musíš už v takomto mladom veku riešiť takéto problemy.No čo boh nadelil,to je,ale da sa to zmenit chvalabohu.

žažiká

operácia stojí 764 eur a celková anest. 250 eur podprsenka 50 eur neviem či sa od vtedy ale menil cenník a či mi predoperačné urobia zadarmo, či v cene alebo si to budem musieť doplatiť. Jedine na sono musím ísť tu u nás... a ake proti? tak vtedy som vážila viac povedala mi že by bolo dobré schudnúť inak ten efekt nebude taký pekný, poslala ma aj na vyšetrenia či nemám niečo so štítnou žľazou aby sa mi podarilo rýchlejšie schudnúť keby bol problém tam, ja som hore široká vravela že mám mužské priberanie proste lepí sa mi všetok tuk na ruky prsia a brucho tak my vysvetlila že prsia by boli také širšie tým pádom keby sa zmenšili ťažko to vysvetliť ona mi to na mne ukazovala no proste ten tvar by nebol taký krásny a neskôr keby som schudla by to bola katastrofa. vravela mi ze 5kg sa ako tak stratí neodrazia sa na prsiach ale viacej už áno. tiež sa pýtala akú veľkosť by som chcela keď som povedala že C tak už krútila hlavou že to by nebolo pekné aspoň zatiaľ nie kým mám takú nadváhu ale že sa porozprávame o tom keď za ňou prídem po chudnutí. No ešte povedala že kojiť asi nebudem môcť, ale že aj tak ženy s veľkými prsiami veľa mlieka nemajú, a moja mama tiež nemala mlieko. No a citlivosť bradaviek, a aj to že cez leto sa nemám ísť operovať radšej mám počkať a odporučila mi radšej tú kliniku už cez tel ako druhú kde pracuje /tam sa platí viac za menšie kvalitu/ asi toľko viacej ma nenapadá bolo to dávno :D

Marsmeloun

žažika a kolko ta to bude stať v KE ???? a aké ti povedala proti ????no nahodou prsia ktore som ja videla zmensovane sa veru mohli vyrovnať prsiam hociktorej 17-tky :-)a oproti tomu ako je to teraz to bude isto super :)