Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
vejva a tam kde pisu obvod vystuzeny to znamena ze tie kosicky su cele vystuzene? bo mne vystuzene nesedia :-/ no a pozeram ze do Ecka su len cisla ale 85/E podprsenka mi je dobra tak mozno by bolo dobre len ked je vystuzene tak fuuha...a su pevne? ze drzia cicaky hore?
ine tiez uz na mna nemali v tom obchode uz mali vypredane vraj tie velke cisla, ale aspon ma potesili ze aj ine teda maju vacsie prsia len neviem kde su lebo mne sa zda ze ich mam stale na kupku najvacsie :0(
mam uplne tie nakonci tretie cerveno pasikovane
ahoj kocky tak vidim ze tema este nevymrela xi xi.Zazika ja som si kupila v litex moda myslim ze je to aj na internete tak skus ale ja som si ich kupila rovno v ich obchode
baby v akych obchodoch alebo kde si kupujete plavky? viem nesedi to do temy ale to je fuk, mne dnes dosla znackova z netu 80/F a je mi mala :( väčšie čísla nemajú jedine že skúsim väčší objem, som zúfala o mesiac dovolenka...
okik ponderosa nezabudni dať vedieť lebo aj ja idem na opku k nemu :)
Ďakujem pekne za odpovede a aj za podporu . Mne už je trošku viac , mám 39 rokov :)a mám dve deti . Som rada , že som sa konečne pohla z miesta a objednala sa aspoň na konzultáciu , ďalej sa uvidí . Keď stojím pred zrkadlom predstavujem si aké ich budem mať pekné a malé , vonku si musim dávať pozor keď pozerám ženám po prsiach , ale neškodne :))) , iba si hovorím ...také nie , také áno a že si budem môcť obliecť aj obtiahnuté tričko , pekné plavky atď. Isto dám vedieť ako dopadla konzultácia :)))
ja som si ista ,že moj to podstatne zmení.... konečne začnem poriadne a naplno žiť :-)
žažiká perfektná otazka :) aj ja som zvedavá na odpoved :)
to ja tiez, a nielen na leto ale aj na ten pocit necitit bolest ci tahanie k zemi, tazke dychanie, na sport sa tesim predtym som rada behavala kym mi nenarastli a neskysla som potom cela, mam plno energie, snad sa to zmeni k lepsiemu a budem sa citi aj psychicky lepsie, ci v imtimnej chvilke ci v spolocnosti a tak... baby co mate po tom zacali ste vobec inak zit? to by ma zaujimalo ci vas to tak nadchlo ze ste zmenili svoj zivot k lepsiemu, ci vam to takto prospelo...lebo ja mam dost velke ocakavania od seba samej...vratila sa vam energia a sebavedomie?