Zmenšenie prsníkov

alusss

aanuliena som rada že sa ti darí dobre :) a ste milé kočky že ste poradili kde zohnať plavky, ja som teraz v anglicku a musím povedať že tu normálne v bežnom obchode, ako u nás tesco alebo hypernova a tak, majú podprsenky aj 75H, čo je u nás dosť problém a dokonca len za dákych 10 eur. na plavky som zatial nejako extra nenarazila ale ani som ich veľmi nehľadala :) tak skúsim popozerať čo ste poradili

aanuliena

nechcem nikoho, samozrejme, presviedčať. ja si odtiaľ obj. už 4 roky a ešte som im nič nevrátila, bola so aj na astratexe, ale to sa nedá porovnať s tými z ang. ale to je na osobnej skúsenosti samozrejme. predtým som kupovala na sk, ale všetky som prešívala, lebo mi nesedeli a deformovali aj tak veľké prsia. ak sa správne pomeriaš a naštuduješ si anglicke tabuľky tak to sedí, objednávala som odtiaľ aj kolegynkám, ktoré majú menšie prsia a aj tie boli nadšené a sedeli im.

žažiká

-odkaz odstránený- aj tam sa da baby co to poobjednat pekne spodne pradlo...

no ano uz som sa dostala na stranku len som z toho madar :D asi ostanem na slovensku nakupovat lebo ked mi nebude sediet tak posielat nazad do anglicka jou...

aanuliena

žažika vyskúšaj teraz, už by ťa to malo pustiť na ich stránku, bola som tam kuknuť a so opäť nadšená.....

aanuliena

dala som za com nechtiac bodku, vyskúšaj to napísať do googla, stačí len brastop a hned ťa to hodí na ich stránku, inač dík vejva za opýtanie- hojí sa to celkom fajn, mám len 2 malé ranky, ktoré odolávajú ale to sa hádam poddá. musím povedať, že mi vôbec nechýbajú- tie ťarchy.

vejva

Ahoj anuliena ako?Uz sa uzdravujes?
Zazika asi su potom vystuzene cele ale tie co som ti pisala co mam ja tak ja ich mam len s kosticou mne vystuzene tiez nesedia lebo ich mam ovisnute.Ale tak tieto ako tak drzia a vobec ma netahaju ramienka skor by som potrebovala asi ich trosicku stiahnut a ten zapinaci ako zadok podprdky mam presne v strede chrbta a nie niekde na lopatkach.Neviem co je tam pisane pri tych mojich ci su vystuzene ci nie ale ja mam vravim bez vystuze cisto len latku s kosticou

aanuliena

už som to tu písala, že ja som si doteraz objednávala podprdky aj plavky-celé aj bikinky cez net z anglicka. majú tam veľkosť až po K. ja so si objednávala H ale aj HH a popod prsia 80. a vyskúšala som aj 36J. Musím povedať, že som bola nadmieru spokojná aj so strihom aj materialom. Skutočne sedeli. objednávam tam aj dcére- jej 34F a aj jej sedia. Teda skúste pozrieť na www.brastop.com. od objednania som ich mala dom do 10dní. ceny sú tiež primerané, dokonca aj lacnejšie ako u nás. budem si aj potom objednávať odtiaľ, lebo som bola spokojná, len musím počkať aká bude konečná veľkosť. zatiaľ nosím športove- aj tie odtiaľ, lebo sú pevnejšie a dobre držia prsia.