Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
baby a viete kedy asi budú tie prsia po opke také normálne? myslím také že v pohode sa s nimi pohybovať, na dotyk ok a tak
Ponderosa uz som ti poslala :) kukni a zhodnoť ... :) a ides ako samoplaTCA ci cez poistovnu ????
Ahoj , porozprával mi všetko čo bolo treba , aj možné komplikácie , aj priebeh operácie a to som sa ani nemusela pýtať , je tam veľmi milý a ochotný personál , ale jeho práce som nevidela , chcem ťa poprosiť Marsmeloun či by si mi niečo mohla poslať na... maka.p@centrum.sk ,ďakujem . Inak operovať ma bude v Púchove , mám to 40 min. z domu .
ponderosa ukazoval ti aj svoju pracu a tak ???
žažika ... od prvej konzultácie po opku to trvá ako samoplatca 3 tyždne .. predoperačne nesmui byt starsie ako 2 tyzdne ... tak mi zambojko napísal :)
ponderosa tak fajne bolo hej ??? joooj aj ja idem k nemu :) a čo ti také hovoril ? odkial si a kde ta ide operovať ???
ponderosa super tak ti drzim velmi palce, ja uvazujem tiez ze si to zacnem skor vybavovat, ozaj v sukromnej ako samoplatca mi datum operacie kedy najskor mozu dat? nar. idem na konzultaciu a kedy najskor mozem pod noz? uz na dalsi tyzden alebo az o ten mesiac?
Ahojte , bola som u Zamboja na konzultácii a 23.8. mám termín operácie :))) je to super človek a medzi nami aj fešák :))) už mám zajednané aj predoperačné vyšetrenia , tak dúfam , že všetko bude OK a dotiahnem to do zdarného konca .... držte mi prosím palce :)))
:-) neskapalo, len my co sme uz debatovali cakame kym prejde leto :-D
skapalo nám forum :-(