Zmenšenie prsníkov

Marsmeloun

Ahojko Fezko :-) a kde a u koho si bola na operacii ? jojjj ponderosa asi tak ani ja sa neviem dočkať už ... :-)

fezko

Ahojte dievcata, ja som 8 tyzdnov po zmenseni prsnikov. Na poslednej kontrole som bola po 6 tyzdnoch, rany uz boli uplne zhojene, takze som sa vratila k behaniu. Kto rozmysla nad touto operaciou, mozem len odporucit.. kvalita zivota sa zlepsi o 100%.

ponderosa39

Marsmeloun idem ako samoplatca cez ZP by som sa asi nedočkala a asi by som si ani nemohla vyberať . Ženy ja sa už neviem dočkať :))

Marsmeloun

jj presne tieto sny :D to sa aj mne stalo .. že ma prisiel operovať Zamboj .. pričom este aj vyzeral ako daky dedko a operoval ma v obchode kde brigadujem :D :D všetko sa mi to pomiešalo .. a riadny sen vznikol :D :D :D :D :D

aanuliena

pošlem, až to bude úplne zhojené. ešte to musím dotiahnuť. ale som veľmi spokojná. už naberajú tvar, je to ešte mierne opuchnuté. a športovať sa chystám, hned ako mi to povolí lekár. ale už som nevydržala a nasadla som dnes na stacionár a ešte sa chystám na malú túričku so psíkom. šport mi chýba najviac, ale čo už, musím vydržať. a tie sny, pred opkou trápili aj mňa, takže ťa viem pochopiť- mňa rezali každú noc, dokonca som plakala zo sna, až ma musel manžel zobudiť. ale týždeň pred opkou som sa akosi s tým už vyrovnala a do nemocnioce som išla spokojná a vyrovnaná. asi tým treba prejsť...

žažiká

babky poslite aj mne fotky co mate po opke zazika85@azet.sk dik :)

mne sa uz dnes snivalo s operaciou uz som sisnuta :D

Marsmeloun

Annuliana nepošleš nám dake foto ? by som chcela vidieť tu pracu v BB ... a aku mas teda vyslednu velkosť ? ... po polroku ??? určite nie .... vraj po 2 mesiacoch sa už da v poho lahko športovať

ria26

No ahojte dievčence.Panderosa som rada,že sa ti Zamboj pacil,teda jeho prístup.Vidis ze som ti neklamala.Je to užasný lekár aj človek.Pri nom sa nemusis nic pýtať,povie ti absolutne všetko,čo je potrebne.Netreba z neho ťahať každu info,ako u niektorých lekárov a ešte ked sa opytaš,tak sa tvaria,že co by si chcela a pozeraju na hodinky,že už by si mala isť.Urcite ta nesklame.Mne robil liting cela v Puchove,lebo v NR nemali ešte endoskop.Pekne ma tam vzal jeho autom aj doviezol späť.To je prístup aj ochota čo?V stredu idem k nemu tešim sa vždy si dobre pokecáme.Mal mi robiť nosne prepašky a spicku nosa,ale volal mi,že ako pozeral fotky,tak jeho nazor je,ze asi by som nebola s vyslednym efektom spokojna a to by bol nerad.Ze sa to da,ale bolo by treba kompletnu OP s anestezou,cize prerabka abslutne celeho nosa.No na to sa nedam,lebo nemam nos krivy ani nic podobne.Maloktorý lekar by ti takto zavolal.ktorý by sa pripravil o zarobok?Kazdemu by bolo šum a fuk,ci sa ti to bude pacit.Chcela si to,tak mas.Toto si u neho velmi vážim.No prve ked zavolal,tak sa ma pytal,ze ako sa mam atd.a nechal pozdravovat dceru aj muza.Boli u neho na znamienka.A ked pise mail nikdy nezabudne,že mam pozdravovat doma.Jednoducho je to užasny clovek a vyborny a zodpovedny odbornik,ktoremu zalezi na klientke.Tak budem na teba mysliet a posles mi potom foto.Zdravim vsetky ostatne.

žažiká

pokial dobre viem cvicit sa moze az po pol roku neze si uskodis aanuliena. Aspon co baby pisali na inom fore. Super ze sa ti to takto hoji mozno nase obavy z tepleho pocasia boli zbytocne aj ked toto obdobie sa letom nazvat neda. tak sa drz :-)

aanuliena

tak, zajtra je mesiac po opke. už sú pomaly úplne odpuchnuté, na dotyk mäkké, len v oblasti jazvy je to trošku na dotyk bolestivé, ale vôbec ma to neobmedzuje pri bežnej činnosti. mám ešte jednu nezhojenú ranku na rozhraní T rezov. inač sa cítim úplne super, skutočne sa to nedá porovnať s ťažkosťami pred opkou. už sa teším na cvičenie, aerobik, bicykel a pod. o 2 týždne mám kontrolu, tak dúfam, že mi už odporučí posilňovanie a pod. Čo ma prekvapilo, tak to boli bolesti v záhlaví, až potom som si uvedomila, že krčná chrbtica sa musí vyrovnať s novou situáciou- stratila sa záťaž!!!! takže určite to budem riešiť cvičením a posilovaním patričných svalov. takže, babulieny budem vám držať palčeky, aby ste už mali potom....