Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Ivanka87 ja mám 19 ... na opku idem dáko na konci oktobra .... ja si myslím , že je to zbytočne trapenie ... vkuse čakať na niečo ... a čo ak deti nebudes mať ... veed tam ide len o kojenie ... velmi vela detí nebolo kojených a vobec im to nijak neovplivnilo život ... ja si myslím , že je to praveže este lepsie si to dat kym si mlada ... ved si užiješ vela športu , obdivných pohladov a predsa len aj jazvy sa budu lepsie hojiť :) ale ako myslíš :)
ahoj som Iva mam 24 rokov a velkost 90 F slzy v ociach vzdy ked citam od dievcat co si dali zmensit ja som si povedala ze az po detoch tak si este nejaky ten cas pockam kedze este ziadne nemam :(
ja už chcemmmmm malé kozyyy :D :D :D
nie neviem,čo je s jessulikom.Viac sa tu neozvala.Osobny kontakt na nu nemám.No jej problem je skutocne ojedinelý,ale myslím,ze to zavinilo viac faktorov jej celkoveho zdravotneho stavu.Takuto OP je treba skutocne podstupovat maximalne dobrým zdravotnym stavom u nej to bolo problematicke uz pred OP muselia riešit viac problemov,na ktoré sa liecila.
ria 26, nevieš niečo o jessulikovi, mala opku v 10/2010 s komplikáciami a viac tu nechodí. ja som bola v 04/2009 a je to super.
vejva to ano o tom som pisala davnejsie, mne to lekarka tiez tak isto vysvetlila a je to dobre ked nam to takto na rovinu vysvetlia lebo po zakroku by nas mozno nemilo prekvapil tvar prs. A aspon po zmenseni sa uz nebudeme moct vyhovorit na to ze nemozeme sportovat lebo pri behu nas kozeny fackaju :))) tak hadam tu vahu si udrzime..ked je odhodlanie chudne sa lahsie, drzim palce nech sa ti dari, je to tazke si nedopriat co mame radi...ale vysledky stojja za to
ja si tiež myslím že určite treba schudnut teraz pred opkou a potom ist a bude to super .. bo kebyže idem teraz .. a potom schudnem budu to vyhodené peniaze .. lebo vyrazne schudnutie sa na prsiach odrazí ..a este ked vejva napísala ako sa to odrazí na tvare prsníka ... tak to som ete odhodlanejsia ..
budúci týždeň idem na kontrolu, budem mať 6 týždňou od opky. citlivosť do prsníkov sa pomaly vracia, jednu bradavku mám ešte takú "cudziu", ale druhá je ok, čo sa týka hmotnosti- vôbec mi nehovoril lekár o tom, aby som zhodila nejakú to kilečko, aj ked ich mám trošku viac ako by som mala mať. a urobil ich celkom ku mojej postave. nie som si istá- ale aký to má zmysel úmorne zhadzovať kilá, ak je niekto v geneticky okrúhlejší. a čo jojo efekt, pred opkou úmorne zhodené kilá a po opke ako to bude vyzerať ak sa priberie? ja napríklad hodne cvičím a som ako dobre "stavaný drevorubač"-xixixii, jednoduché cviky, stacionár som už začala, a už sa chystám pokračovať aj v erobiku a bicyklovaniu, hned ako povolí dr. ale držím palce, ak to tak musí byť tak, ako si praje tvoj dr.
Ahojte babenky ale vas tu je kym som si vas poprecitala :)Anuliena tak super tesim sa uz si za vodou a vy nove juj ale vam zavidim.No ja vam musim opisat moju prvu konzultaciu v ULK tak ako v pohode vsetko dobre lekar mily aj fesny xi xi ale nakoniec zacinam vahat lebo potrebujem dat dole cca 15-20 kg.a to vraj ked chcem este zhodit tak by som mala pred opkou ako to som vedela ale ukazoval mi aj na mojich prsiach ze ako by to vyzeralo teraz a po keby ze schudnem.Tak ten prsnik to bolo omnoho krajsie tak teraz neviem vraj si to mam dobre premysliet a tak tak teraz som soknuta uz stoho ale nemama teraz tolko casu cez leto lebo som aj s malym uz nechodi do skolky a zacala som chodit do fitka uz konecne a zase ideme prec na dovolenku.Tak teraz skusim dat dole ze 15 kg aspon do jesene ak sa mi to podari ak ano tak idem na tu opku potom:O)))Tak zatial sa majte
ahojte Kočeny mam po zmenšení 5 mesiacov
ale bradavky este stale nemam take ako by mali byt mate niektorá s tým skusenosti ?pa