Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
lebo tam je aj nejaký NovaMed, a tiež by som chcela ísť ako samoplatca takže nemusím ísť do nemocnici... ale tí doktori tam nemajú o sebe nič písané..tak neviem. ved ale ešte mám aj tak čas, len čo sa zbytočne plaším a teším
Alusss anuliena bola v BB ... u Ulianka či ako sa volá v Roosveltlke .. a bola spokojná ... ved povedala že posle aj fotečky ..sa teším bo aj ja by som šla možno do BB ak nie tak ten moj Zambojko to istí .. ved v BB ich je kopa :-) a ja idem tiež ako samoplatca ... neviem či to este robia .. podla mna sa to dakomu podarí vybaviť .. ale mne sa veru s tym nechce behať a prosíkať niekoho nech mi napíše odporucanie .. a mne by to podla mna ani nepreplatili ... ja ich nemám až tak velké ... medzi C a D ako ktora podprda ... mne ide skoro asymetriu a estetiku ....
Alusss anuliena bola v BB ... u Ulianka či ako sa volá v Roosveltlke .. a bola spokojná ... ved povedala že posle aj fotečky ..sa teším bo aj ja by som šla možno do BB ak nie tak ten moj Zambojko to istí .. ved v BB ich je kopa :-) a ja idem tiež ako samoplatca ... neviem či to este robia .. podla mna sa to dakomu podarí vybaviť .. ale mne sa veru s tym nechce behať a prosíkať niekoho nech mi napíše odporucanie .. a mne by to podla mna ani nepreplatili ... ja ich nemám až tak velké ... medzi C a D ako ktora podprda ... mne ide skoro asymetriu a estetiku ....
alus ja som skusala vybavit cez poistovnu ale mne vyslovene lekarka povedala ze uz to cez poistovnu nerobia lebo nemaju na vyplaty potom... ze sa im to neoplati, bolo to ale v kosiciach, takze idem ako samoplatca
baby a viete o nejakom doktorovi v banskej bystrici alebo vo zvolene? nechce sa mi to tu úplne celé čítať od začiatku. a chcete ísť cez poisťovňu alebo nie
jo baby ani mna to kojenie nejako netrapi...moja mama ma kojila malo lebo nemala mlieko, a som tu ziva a zdrava nevyzeram nijak vyhladovane :DDDD
veď to, že možno by som aj tak nekojila...mne to tiež veľmi nevadí. akože rada by som kojila ale ked nie svet sa nezrúti, koľko detičiek tak vyrástlo a nič im nie je. ale nechápem také ženy čo by aj mohli kojiť a nechcú že sa im to hnusí :( každopádne na deti čakať nebudem, ktovie kedy prídu...
alusss nie je to iste že sa nebude dať ale velmi velmi pravdepodobné ... ale co ja viem ... mna to kojenie ani dako netrapi ..ked mám pravdu povedať ...ved niektoré ženy nekoja lebo nemaju mlieko a nemuseli byt ani po ziadnej operacii .....
ale to nie je 100percentné že sa nebude dať kojiť, že? niekto možno bude môcť...ja mám 23 ale neviem sa už dočkať kedy to budem mať za sebou, najradšej by som šla na opku hned zajtra...len momentálne sa mi to nedá :( tak musím ešte vydržať
Ivka i ja mam 26 a deti este ziadne a uz idem toho roku, lebo uz dlhsie cakat nebudem, lutujem ze som nesla ked som bola mladsia.