Zmenšenie prsníkov

Ivanka87

Moj mail je Ivusica19@azet.sk dakujem pekne.dnes som bola na nakupoch jedny plavky 80 eur a podprska 35 taka som bola stastna ze na dovolenke budu super plavky no ale ta cena potom skoro ma porazilo :(((

Marsmeloun

Ivnanka a čože by nie len posli mail :-) a kiara ... verím tomu , že je to fest ťažké vybaviť .,,, pretože oni su na tychto operaciach potom dost stratovy .. a v BB co viem tak potom platili baby dake peniaze tak ci tak ale ako dar nemocnici .. a možes mať vsetky odporucania .. stačí ked ta revízny poisťovne neodporuči a preplatenej opke možes zakývať ....

ria26

Súkromné plastické chirurgie nerobia zákroky cez poisťovňu,nemajú s nimi zmluvy.Dnes nemaju ani štátne nemocnice zmluvy nie ešte súkromné.Takže ak cez poisťovňu,tak cez FN,kde je oddelenie plast.chir.a aj tam by mohli pýtať čiastočnú uhradu.Ty síce máš odporúčania od lekárov,ale je na poisťovni,či ti to schváli úplne,alebo za čiastočnú úhradu.A to ešte čakáš na poradovník,lebo vsetko je limitované peniazmi.

Kiara565

Prosim vas ak mam odporučanie od ortopeda na zmenšenie a pôjdem do štatnej kliniky na plasticku chirurgiu, tak by mala byť operácia cez poisťovňu? Alebo ste niečo aj doplacali? Nie som si ista pretože ja mam odporučanku od ortopeda aj mojej lekarky a v ružinove chcel chirurg aj nemale peniaze ešte. Tak ja fakt neviem či to môže byť vlastne normalne hradene poisťovnou.

alusss

no môžeš mi poslať. ja by som šla najradšej hned teraz, ale som v anglicku, doma teda nie som poistená, to by bol asi problém pri tých vyšetreniach. musela by som byť doma myslím aj nejaké dva tri mesiace. a tiež tu mám ešte nejaké nedoriešené veci, takže zatial len zbieram info a vytešujem sa z iných báb ktoré to zvládli.

Marsmeloun

jj ved tam ich je vela :) a kedy chces ist aluss? ja chcem ist koncom oktobra alebo v novembri :) no ano ... to je bežne napríklad k tomu ku ktoremu chcem ist ja operuje aj v nitre aj v piešťanoch a mna bude v Banskej štiavnici ... pošlem ti aj fotky jeho prace ak chces :)

alusss

pozerala som aj Medicentrum vo Zvolene, a aj v bb aj vo zv píšu toho istého doktora...žeby bol taký šikovný?