Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
spolu celá opka u Zamboja stojí 1600 ečok :) a predooperačne ti tvoj gynekolog napíše zadara ak je normalny :) teda mne povedal moj , že mi spraví vsetko co bude treba ... teda krv , interné a sono :-)
u Zamboja sa platí 1400 + 50 za podprsenku a v cene máš 90min. narkozy + 90min. si platíš sama , tam je to všetko , len tiež si musíš prirátať , že ako samoplatca si platíš aj predoperačné vyšetrenia . Viem to presne , lebo som bola koncom júna na konzultácii u Zamboja a 23. augusta idem na operáciu .
to by aj mna zaujimalo veru :D
baby a ten zamboj kolko pyta za opku?
Marsmeloun dakujem za fotky,su paradne uplne super :D ten doktor Zamboj je v tej BB?ja som z Trnavy takze toto asi nebude pre mna najlizsie a tu blizko ani neviem kde je nejakac takato klinika,ak viete poradte mi,vdaka.
ja som tiež tak pozerala aby som to mala čo najbližšie, niektoré kočky písali že cesta domov bola strašná, a tiež, človek nikdy nevie či sa náhodou niečo nestane, a potom chodiť na kontroly daleko, to nebude asi dobre..ale ak to nemáš veľmi daleko a doktor je fajn...tak neni o čom :)
jj bože ... ja sa už teším riadne ... a neviem .. ku nemu nemám straach ist ... lebo viem že ma neznetvorí ked z toho povodného vykuzlil toto tým ženám :) aj ked som chcela ist do BB ... a mala by som to najbližšie ... ale ja mu ostanem veru verná asi :-)
ja už som kukla, fakt paráda. aj jazvičky sú v pohode... už sa iste ani ty nevieš dočkať :)
ja už som kukla, fakt paráda. aj jazvičky sú v pohode... už sa iste aj ty nevieš dočkať :)
už som poslala :) no baby kuknite a zhodnote :) som zvedava na vaše názory :-)