Zmenšenie prsníkov

Marsmeloun

spolu celá opka u Zamboja stojí 1600 ečok :) a predooperačne ti tvoj gynekolog napíše zadara ak je normalny :) teda mne povedal moj , že mi spraví vsetko co bude treba ... teda krv , interné a sono :-)

ponderosa39

u Zamboja sa platí 1400 + 50 za podprsenku a v cene máš 90min. narkozy + 90min. si platíš sama , tam je to všetko , len tiež si musíš prirátať , že ako samoplatca si platíš aj predoperačné vyšetrenia . Viem to presne , lebo som bola koncom júna na konzultácii u Zamboja a 23. augusta idem na operáciu .

Ivanka87

Marsmeloun dakujem za fotky,su paradne uplne super :D ten doktor Zamboj je v tej BB?ja som z Trnavy takze toto asi nebude pre mna najlizsie a tu blizko ani neviem kde je nejakac takato klinika,ak viete poradte mi,vdaka.

alusss

ja som tiež tak pozerala aby som to mala čo najbližšie, niektoré kočky písali že cesta domov bola strašná, a tiež, človek nikdy nevie či sa náhodou niečo nestane, a potom chodiť na kontroly daleko, to nebude asi dobre..ale ak to nemáš veľmi daleko a doktor je fajn...tak neni o čom :)

Marsmeloun

jj bože ... ja sa už teším riadne ... a neviem .. ku nemu nemám straach ist ... lebo viem že ma neznetvorí ked z toho povodného vykuzlil toto tým ženám :) aj ked som chcela ist do BB ... a mala by som to najbližšie ... ale ja mu ostanem veru verná asi :-)