Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

evelka

ahojte, som tu nová, a chcem sa poradiť. Už dlhú dobu rozmýšlam o zmenšení pesníkov a stále naberám odvahu. Najbližšie by som to mala v BB. Vie mi niekto poradiť dobrého doktora ???

vejva1

ahojte baby juj to co tu mame za pocasie:O(
Bola som na krete a tam asi ani oblacik nepoznaju tak tam bolo krasne no uz ma caka len jedna chatovacka a budem tu na nette zase ako prikovana tak sa uz aj tesim nak ich uz mam male.Vsetkym som tam na plazi zavidela co mali len take lentilky pod kobercom behali tam hore bez az som boloa nasrana ze naco su im potom plavky ked sa tam predvadzaju bez plaviek tak oni si vedia kupit na seba aj 1000 kusov a aj tak ich nenosia a my co mame velke si nevieme nic kupit a hole nemozeme behat lebo ich mame ovisnute taka nespravodlivost hmmm:O(
Ale nevadi uz nak ich mam mensie zacinam od dnesneho dna dietovat trosku nak schudnem a uvidim a mozno pojdem aj do tych Ciech lebo manzel asi pojde na 3 az 4 mesiace na skolenie do Prahy tak bude mat ubytko tak neviem ci sa nakoniec nerozhodnem ist tam no uvidim ale uz sa neviem dockat :D))Tak sa majte zatial pa pa

žažiká

ahoj ja som dovolenkovala, plavky mi super vydrzali, aj krasne mi drzali prsia takze som dovolenku prezila v pohode :) asi tie plavky zacnem nosit ako podprsenku hahaha :)))

uz sa nejako ochladilo tak by sa kludne dalo ist na opercaku aj skor co? ale sa mi podarilo aj pribrat na dovci tak mam zase viac kilo na chudnutie :-/ ale stalo to za to...

Marsmeloun

Halllooooo baby ,,,, ako sa máte ??? :D anulliena , vejva , ria, zazika , ivanka , ponderosa , aluss a všetky nevymenované.....kde steeeeee ? :D :D :D

ria26

Intrák nedostane,má to len 60 km.Hľadáme privát,ale nie je to jednoduché.Nechce bývať s napr.s 8 v jednom byte.Chcela by najviac 6,najlepsie 4,ale len dievcatá s internetom a nie na druhom konci od skoly.Pozerá na nejakých strankach uvidime,co sa zadarí. Co sa týka Zamboja a TT mal by tam posobit,ale este je to v stadiu riesenia,tak uvidime kedy a kde.

Ivanka87

Pre Ria 26, tu v trnave je Euroclinic myslim ze takto sa to pise ale ci tam robia prsia netusim a ked vsetky dievcata prevazne hovoria o tom p.doktorovi Zambojovi hned by som sa obratila aj ja nanho. k tym privatom- tvoja dcera by mohla dostat aj internat od UCM ak si onho poziadate,neviem odkial ale ste.a privaty sa vypisuju na nastenkach v skole,dcera nebude jedina ktora bude hladat ubytovanie.

ria26

Ponderosa uz sa ti to blizi čo?Neboj nie je to take strasne a vysledok bude stat zato.Pre Ivanku NR nie az tak daleko od TT nie?Ale neboj bude nieco aj v TT čoskoro.Takze zoperovana by si bola v NR a stehy a kontroly by boli v TT.Ozaj ked si z TT hladam pre dceru ubytovanie privat ide na UCM nevies o niečom,alebo niekom,čo by vzal?