Zmenšenie prsníkov

vejva1

Ahoj ja mam 27 a tiez mam jedno dieta velkost mam uz asi tak 85D az E lebo som pribrala na toho dr.citam len chvali ale skor v teme silikony a ten rez mas aky inak asi mas pravdu tym ze jej prsia zdvihli sa aj opticky zmensili naozaj ma ich krasne urobene a ako si bola na tom s Pn potrebovala si byt dlhsie doma ale ani nie?Kolko sa tam vlastne caka pocula som ze operuje aj v Pezinku ale niesom si ista nevies o tom nieco?

fezko

mam 34 rokov a mam jedno dieta. tehotenstvo a kojenie sa podpisalo na velkosti a tvare prsnikov. pred operaciou som nosila podprsenku 75F, prsia som mala velke, ovisnute. teraz nosim 75D. chcela som mensie, ale doktor ma ubezpecil, ze k mojej postave taketo budu primerane, mensie by nevyzerali tak pekne. a mal pravdu. za operaciu som zaplatila 1500 eur plus predoperacne vysetrenia, ale to bolo len okolo 30 eur.
vejva, pri modelacii je prirodzene, ze prsia vyzeraju mensie.

vejva

Fezko a aku velkost si mala pred a aku mas teraz?A mozem vediet kolko mas rokov a akou metodou mas urobeny rez?A este ze kolko ta to stalo u dr.Cervena?Inak baby bola za mnou ta kamoska co ma tu modelaciu no podla mna ma aj zmensenie ale to je jedno ale tie prsia ma naozaj ako silikony take pevne a tie jazvy su naozaj ze v pohode neda sa to porovnat s tymi ovisnutymi co mala aj tak na nuda plaz nechodi nie?Fakt ich ma krasne urobene

fezko

evelka, ja som bola v banskej bystrici v novamede pred par mesiacmi. operoval ma dr.cerven, myslim ze jeden z naj plastickych chirurgov. tomu zodpoveda aj cakacia doba. ked som bola na poslednej kontrole, pytala som sa sestricky kedy teraz objednavaju.. takmer rok cakacia doba. ale s vysledkom operacie som velmi spokojna. take krasne a pevne prsia som nemala ani ked som mala 18 :) myslim, ze som si vybrala dobre, hoci som to mala do bb cca 60 km.

Evelka

Ten Dr. Zamboja je dobrý? môže poslať niekto fotečky jeho práce, alebo nájde sa niekto kto bol pri ňom a dá referencie??

Ivanka87

tak dnes v noci odchazam dovolenkovat aj ja dievcatka moje a myslim na vas furt ktora to ma pred sebou a ktora za sebou,ja si este pockam.majte sa tu pekne

Marsmeloun

jooj ponderosa zavidím ... :) ty ideš tiež k Zambojkovi vsak ? jooj ja sa už tiež nehorazne teším na ten život potom :-)

Marsmeloun

evelka ahojko :) aj ja to mám najbližšie do BB ... ale idem vyzera to tak do Banskej štiavnice k Zambojovi ... annuliena bola v BB ... a hodnotí to velmi pozitivne .... ja by som tiež sla do BB možno .. ved hadam pošle dake fotečky ked sa tu objaví ...

ponderosa39

Ahojte , tiež som bola dovolenkovať , ja som si to tam síce trochu pretrpela , ale inak bolo dobre :) už sa teším na ďalšiu ... nové prsia , nové plavky , nové oblečenie atď. Blíži sa mi to :))))