Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Ahoj ja mam 27 a tiez mam jedno dieta velkost mam uz asi tak 85D az E lebo som pribrala na toho dr.citam len chvali ale skor v teme silikony a ten rez mas aky inak asi mas pravdu tym ze jej prsia zdvihli sa aj opticky zmensili naozaj ma ich krasne urobene a ako si bola na tom s Pn potrebovala si byt dlhsie doma ale ani nie?Kolko sa tam vlastne caka pocula som ze operuje aj v Pezinku ale niesom si ista nevies o tom nieco?
mam 34 rokov a mam jedno dieta. tehotenstvo a kojenie sa podpisalo na velkosti a tvare prsnikov. pred operaciou som nosila podprsenku 75F, prsia som mala velke, ovisnute. teraz nosim 75D. chcela som mensie, ale doktor ma ubezpecil, ze k mojej postave taketo budu primerane, mensie by nevyzerali tak pekne. a mal pravdu. za operaciu som zaplatila 1500 eur plus predoperacne vysetrenia, ale to bolo len okolo 30 eur.
vejva, pri modelacii je prirodzene, ze prsia vyzeraju mensie.
Fezko a aku velkost si mala pred a aku mas teraz?A mozem vediet kolko mas rokov a akou metodou mas urobeny rez?A este ze kolko ta to stalo u dr.Cervena?Inak baby bola za mnou ta kamoska co ma tu modelaciu no podla mna ma aj zmensenie ale to je jedno ale tie prsia ma naozaj ako silikony take pevne a tie jazvy su naozaj ze v pohode neda sa to porovnat s tymi ovisnutymi co mala aj tak na nuda plaz nechodi nie?Fakt ich ma krasne urobene
evelka, ja som bola v banskej bystrici v novamede pred par mesiacmi. operoval ma dr.cerven, myslim ze jeden z naj plastickych chirurgov. tomu zodpoveda aj cakacia doba. ked som bola na poslednej kontrole, pytala som sa sestricky kedy teraz objednavaju.. takmer rok cakacia doba. ale s vysledkom operacie som velmi spokojna. take krasne a pevne prsia som nemala ani ked som mala 18 :) myslim, ze som si vybrala dobre, hoci som to mala do bb cca 60 km.
pošli mi mail a pošlem ti fotky jeho roboty :-)
Ten Dr. Zamboja je dobrý? môže poslať niekto fotečky jeho práce, alebo nájde sa niekto kto bol pri ňom a dá referencie??
tak dnes v noci odchazam dovolenkovat aj ja dievcatka moje a myslim na vas furt ktora to ma pred sebou a ktora za sebou,ja si este pockam.majte sa tu pekne
jooj ponderosa zavidím ... :) ty ideš tiež k Zambojkovi vsak ? jooj ja sa už tiež nehorazne teším na ten život potom :-)
evelka ahojko :) aj ja to mám najbližšie do BB ... ale idem vyzera to tak do Banskej štiavnice k Zambojovi ... annuliena bola v BB ... a hodnotí to velmi pozitivne .... ja by som tiež sla do BB možno .. ved hadam pošle dake fotečky ked sa tu objaví ...
Ahojte , tiež som bola dovolenkovať , ja som si to tam síce trochu pretrpela , ale inak bolo dobre :) už sa teším na ďalšiu ... nové prsia , nové plavky , nové oblečenie atď. Blíži sa mi to :))))