Zmenšenie prsníkov

vejva1

Podla mna ano ale zalezi velmi aj na rokoch a velkosti.To co urobil on s tych prs tak ine by sa uz asi nedali urobit pred nim sklanam klobuk ale ta NT mi je dost daleko ja by som potrebovala nieco pri Ba najlepsie keby ma operovali u mna doma :D))):D))))

vejva1

Ahoj no ona bola tu u nas v BA dr.Fabry neviem ako sa volala presne klinika ked ona ich ma tak super urobene ale tie jeho fotky na stranke tak neviem no no tak snat niebola prva a posledna xi xi kt.tak pekne spravil prsia ten dr.cerven to je vraj spicka tiez najma v teme silikony tam ma prsia asi kazda od neho:D)

Marsmeloun

vejva a u koho bola ta tvoja kamoška ???? Fezko a nemáš dake fotky ???? tvoje alebo dakde kde su jeho prace ??? ja by som to mala tiež do BB najbližsie

Marsmeloun

vejva a u koho bola ta tvoja kamoška ???? Fezko a nemáš dake fotky ???? tvoje alebo dakde kde su jeho prace ??? ja by som to mala tiež do BB najbližsie

vejva1

Aj ta moja kamaratka ma v tvre kotvi a ma robenu len modelaciu ale tie jazvy jej uplne ani nieje vidiet teda ano je ale pri pohlade na tie pevne prsia ake ma si to ani nevsimnete xi xi tak dakujem za radu este skusim vyzistit ci operuje aj tu v pezinku:D))

fezko

pri zmenseni vo vacsom rozsahu sa najcastejsie robi rez v tvare kotvy, takto mam rez vedeny aj ja. toto som neriesila, pretoze doktorovi som plne doverovala. ako som pisala, na termin sa caka dost dlho, takmer rok. o pezinku neviem, ten by bol pre mna dost daleko, preto som sa o to nezaujimala. co sa tyka PN, ja som ju nepotrebovala, este som na rodicovskej dovolenke. ja som bola hned po operacii plne sebestacna, fungovala som uplne normalne, len som si davala pozor aby som nieco tazke nedvihala. bolo to uplne bezbolestne. keby som nebola na rodicovskej, tak tyzden, max. 2 tyzdne PN by mi stacil. po 6 tyzdnoch som sa vratila k sportu. ale je to cisto individualne, mozno ina zena to bude pocitovat uplne inak.

vejva1

Este ak mozem vediet aku mas teda vysku ci vahu ked ti povedal ze mensie by neboli take pekne lebo mne to iste povedal teraz jeden chirurg na konzultacii ze ak chcem mensie trebala by schudnut teda nepovedal mi to takto surovo ale ja som mu povedala ze ci by sa mi nedali urobit aj mensie a on ze tiez by to nevyzeralo dobre a ukazal mi ako by to vyzeralo keby ze schudnem a bol to dobry rozdiel xi xi