Zmenšenie prsníkov

Marsmeloun

fezko je to super pocit čo ???? a aké ich mas teraz ? su pevne ??? inak jazvy miznu postupne ?? či ich moc vidno ??,

fezko

vejva: ano to je dr. cerven. na internete som jeho fotky nenasla, aj ja som ich kedysi hladala. ale podla mojho nazoru ukazovatelom dobreho chirurga nie je to, ci zverejni na nete fotky.
anulka: ako som tu uz spominala, bolesti som nemala ziadne, parkrat som pocitovala akoby ustipnutie, ale v takej minimalnej miere, ze to nestoji ani za zmienku. aj narkozu som zvladla bez akychkolvek nevolnosti a podobne... ale hovorim, kazda sme ina, kazda moze mat pooperacne stavy rozne. za konzultaciu som platila myslim 20 eur, uz si to presne nepamatam. kontakty naspamat neviem, su na internete, takze staci zavolat a poinformovat sa.

Anulka222

fezko, mala si po operácii bolesti ??
Koľko stojí vstpná konzultácia u Dr. Červeňa a máš na neho nejaký mobil pre prípad objednania?

dík

vejva1

Juj aj ja by som chcela presne ze B ckaaa
Guba bol uplne v pohode aj docela fesak ale chcem vyskusat aj ine konzultacie to mi poradila ta kamaratka ze aspon Dve tri ak mam moznost.No ale tak najradsej by som bola kebyze schudnem aspon 10kg ale musim schudnut zdravo aby sa mi to nevratilo lebo 10kg.by som ja vedela dat dole aj za mesiac ale potom by bol jojo.A to nechcem ale na buduce leto si kupujem uz plavky vo velkosti B :D)

Marsmeloun

heek ja uz pojdem k tomu Zambojovi vyzera to tak ... ma dobru robotu a užasný pristup .. už len to že ti na všetko odpíše poposiela vysvetlí ...bezplatná konzultacia ... a nie je to už ani daleko OD BB ta banska štiavnica ... tak vyzera to že on .. aj ked este kukám ... ale tyto bansko bystricky ... nemaju nikde fotky roboty .. alebo galerie a to sa mmi nepozdava ... a ani čakanie rok u červena sa mi nepozdava ... ja uz chcem mat buduce leto lentilky v bikinách :D :D

Marsmeloun

a ten Guba v BA nič ??? vraj je uplne super .. teda aspon čo som čítala ... hej tak ja pojdem k Zambojkovi ... verím že mi ich spraví super ... a este je aj lacnejsi ako ten červeň ... už sa teším na pevné Béčka :D :D

vejva1

Aco ty zambojka si si vybrala ci este stale nevies ako ja uz som s toho na hlavu a moj muz ani nehovorim xi xi xi.Ak este bude musiet ist na to skolenie tak neviem ci nepoobzeram este aj daku tu Prahu :D))