Zmenšenie prsníkov

vejva1

Ahoj obaja su dobry vraj cerven ma vela faniniek co sa tyka silikonov ale robi samozrejme aj zmensenie a mladek to je primar v nt tam kde je aj zamboj vsak?on robil v brne sa mi zda jeho fotecky sa mi tiez pacili teda myslim ze som videla jednu ale bola super cerven nema fotky skoda no:D)
A skade si a kolko mas rokov?A velkost mas aku a aku by si chcela?

Andrejôčka

Ahojte dievčatá,

Chcem ísť na zmenšenie a rozhodujem sa medzi Dr. Červeňom z BB a Dr. Mládkom v Nitre. Čo myslíte pre koho sa rozhodnúť???

vejva1

Ahoj juj ten dr ten je tiez uzastny tio je prvy kt.sa mi hnet pacil a tie videa som mala prestudovane ako prve ale je v prahe mna to stale laka niekde inde ja neviem uz si budete o mne mysliet ze som vyberava alebo co:D)
tam pouzivaju vacsinou samostrebatelne vraj su jazvicky tensie u nas skor vyberatelne.Ale ani ani nieje ze na 100 percent ze lepsie pretoze aj tie strebatelne sa ti nemusia strebat teda telo ich vyluci castejsie sa zapaluju ako tie kt.ti vyberu.ja asi si idem spravit vysku a pockam este ze 6 rokov kym dostudujem medicinu a asi sa odoperujem sama:D))Mne napriklad trosku vadi aj ta kotva neviem co si citam zahranicne stranky tak uz vacsinou pouzivaju len to lizatko ale nasi ja neviem ci su uz 100 rokov za opicami ze to nerobia predsa by si nemala jazvu pod prsnikom tu ti vacsinou odpisu ze zalezi od rozsahu zmensenia ked mi muz pise do zahranicia tak pisu ze jasne ze iba lizatko iba az by ste mali giga velkost a to je uz asi tak od J cisla.Fakt neviem zato sa tu kazdej pytam ze aky ma rez ja viem ze to je jedno hlavne ze nak su malicke a hlavne zdrave al predsa ak by som si mala usetrit tie jazvy tak radsej by som brala lizatko hmm:D(

Marsmeloun

www.stream.cz baby kuknite to video kde robil prsia tej 20 ročnej... ved to ma uplne mini jazvy.... to aj na Slovensku sa davaju tieto stehy ???? a je ta jazva len taká tenučka ????

killerboy

mal som priatelku, jej prsia boli urcite tazsie ako 2 kg soli na jeden. boli fakt krasne obrovske, prave, ziadne silikony. a nosila ich ako sviatost oltarnu, vsetci sa za nou obzerali, az ma to sralo. dovtedy, pokym sa ona nevysrala na mna. skoda jej, taku uz nenajdem. to je velky dar, treba si ho vazit. ved keby to tak nebolo, tak by zeny nedavali do seba silikony.

fezko

marsmeloun: su nadherne, take som nemala ani ako 18rocna :))) jazvy su v pohode, postupne blednu, ale ja som bola zmierena s nimi ze budu, bez nich to nejde. a podla mojej skusenosti - baby ak mate problemy s velkymi prsiami, nevahajte ani chvilku, stoji to za to! :)
killerboy: typicky chlap :) uz to tu jedna kocka spominala... dame ti naplnit nase podprsenky dvomi kilami soli a budes to nosit tyzden.. a potom nam povies, ako sa ma tvoja chrbtica :)