Zmenšenie prsníkov

vejva1

No pisala som dr.Paliatkovi on je v Malackach aj on sa mi docela paci takze dalsi v mojom zozname vylucne vraj robi lizatko ale tak musi ma vidiet co je samozrejme mozno budem potrebovat tu kotvu:( Ale uz seriem nato sorry za vyraz xi xi.Inak ANULIENA kde si sa stratila je vsetko v poriadku?Ako to vyzera poposielaj nam uz tie fotecky dufam ze sa ti dari a nemas ziadne komplikacie dlho si sa tu uz neozvala.Tak ak budes mat cas tak napis prosim nak vieme ako sa ti dari:D))No asi sa pojdem objednat k tomu Paliatkovi na konzultaciu tak vam potom dam vediet zatial pa

Marsmeloun

Maršmeloun je tady :D daj mailik ... pošlem ti :-) ale vidiš vejva dobra strategia možno prihodí zambojko daco novô :D :D :D

vejva1

videla som ale nemam to uz ja to vzdy mazem lebo moja schranka je vzdy strasne preplnena ale ked sa tu objavi marsmeloun tak ti urcite posle inak najlepsie by bolo keby ze mu napises na ich stranku do nitri rovno zambojovi a vypytas si aj fotecky od neho urcite ti posle a mozno aj dake novsie co zase nam neposlal takto ich budeme mat od neho aspon viacej skus to tak ak nie tak pockaj na marsmeloun ale nechaj tu aj mail.No pokukaj aj to brno tam sa mi paci ze robia velmi vela metod nie len kotvu a maju tam vsetko podrobne popisane

Andrejôčka

Mám dvoch chalanov a ďalšie neplánujem:)a vek tiež už nepustí.
Musím pozrieť tiež to Brno, ale jednoduchšie to bude asi doma. A videla si prácu dr. Zamboja??

vejva1

este sa mi pacia aj v brne myslim ze body clinic a o prahe to uz radsej pomlcim:D))Tak asi but ty nasi alebo este mozno to brno :)Deticky uz mas?Ja mam 27 rokov a mam jedno

vejva1

:D)pytas sa tej pravej najradsej by som sa odoperovala sama cim viac studujem tak mam z toho taky gulaz ze az no ja som z BA tak vyhrava asi ten zambojko kde je primar ten mladek cize v nitre alebo tu v ba bola som u gugu ten bol tiez velmi mili a prijemny ale chcem este aspon skusit dve konzultacie nak viem porovnat este sa chystam ku dr.fabrymu tam bola moja kamaratka teraz a ma ich krasn urobene a neviem este teda kto je taky naj.takze zhrniem zamboj guba fabry a este musim pokukat

vejva1

:D) jaj dalsia co by rada schudla vsak?uz nas je tu trosku viacej ale naozaj zalezi aj na tej vahe aj ja potrebujem schudnut a az potom pojdem si ich dat zmensit ja mam tak 85D az 85E a tiez by som brala zase take B:D))a tam v kosiciach nikto nieje taky lepsi chirurg?

Andrejôčka

Vejva, ja som z Dolného Kubína. Mám 39 a veľkosť 75 E až F. Chcela by som také C :), ale teraz musím trocha schudnúť lebo som akosi pribrala a až potom asi na konzultáciu. Zatiaľ skúmam ku komu by bolo najlepšie ísť.