Zmenšenie prsníkov

Sofa111

A zabudla som napísať odkiaľ som - ja som tak odvšadekiaľ :)
Bývam v TN, budem sa sťahovať do PN, rodinu mám v PP a BB, takže mne je v podstate úplne jedno, kde by tá operácia bola :)

Sofa111

A zabudla som napísať odkiaľ som - ja som tak odvšadekiaľ :)
Bývam v TN, budem sa sťahovať do PN, rodinu mám v PP a BB, takže mne je v podstate úplne jedno, kde by tá operácia bola :)

Sofa111

Čo sa týka detí, viem, že ich budem mať a to kojenie bude v poriadku, viem, že budú aj tak zdravé. A tie poisťovne, fakt je to také všelijaké a radšej si zaplatím, keď viem, že peniaze si viem zarobiť a budem spokojná, ako potom banovať, že to nebol nejaký extra lekár.
Pozerám tie fotky, bože veď to sú normálne zázraky, čo dokáže :)
Ja už sa teším ako malé decko, nemôžem povedať, že prsia mám škaredé, takže verím, že po operácie to bude nádhera :)
Už sa neviem dočkať, kedy si kúpim prvé trojuholníkové plavky na šnúročky :)

Marsmeloun

Ahojko Sofa vitaj tu v našom spolku obdarených hrudníkov :D jasnéé fotečky ti prepošlem a mám sa mi zda aj číselko tak aj to ... ja mám 19 rokov a idem ... vieš co kojenie je podla mna zbytočne riesiť ... fakt ... je aj vela žien ktore ani nemusia ist na zakrok a proste nemaju mlieko ... a teraz je uz toklko nahrad ... mna mama nekojila a som a tu nič mi nechyba :D :D a si mladá kočka .. možno nedajbože nebudeš mať deti .. proste nevies co sa stane .. je zbytocne riesit takto podla mna buducnost ... to by človek v živote na sebe nikdy nič nezmenil a neurobil pre seba nič aby bol šťastnejší ak by takto rozmyslal ... :-) teda aspon moj nazor .. no s tou poistovnou je to veru také podivné ... verím tomu , že teraz to preplatia velmi malo ludom .. písala som si s babou ktora mala všetky odporučenia ale nakoniec jej to revízny zatrhol ... aj ja som chcela ist ale aj kamaratkina mama mi povedala co v tom,to pracuje ... že to bude velmi velmi ťažké od nich vytiahnuť peniaze .. tak som sa na to vysrala a idem ako samoplatca .. a co .. nemusíš aspon nikoho prosíkať :-) joj Zambojkobude mať roboty kopcom ako tak pozeram :D :D a Sofa odkial si ??? no zas tu litanie vypisujem ... idem ti radsej tie fotečky poslať ... potom mi odpis bud sem alebo na mail co a akosa ti to pozdava :-)

Sofa111

Ahojte dámy.
Tento mesiac som sa definitívne rozhodla, že si idem dať zmenšiť prsia. Dva a pol roka som si liečila krčnú chrbticu po skolióze a prostom skoku do mora. Lenže moje prsia ma už hnevajú hádam od základnej školy a bránia pri rekonvalescencii, športe a aj normálnom živote (hlavne výbere oblečenia a spodného prádla).
Pre informáciu mám 24 rokov, meriam 180 cm, vážim 68-70 kg. Čo sa týka veľkosti pŕs, tak to je veľká otázka - v normálnom obchode mi nie sú dobré podrprsenky ani 75 E, mám overené,že v Tescu kupujem 75 DD.
Dnes som si volala aj do VšZP, že ako to prebieha, keď si chcem dať prsia zmenšiť zo zdravotných dôvodov, lebo moja neurologička by mi odporúčanie dala hneď.
Bola som inak prekvapená, že na celom SR má najväčšia poisťovňa len 16 zmluvných plastických chirurgov, u ktorých by sa to dalo urobiť.
Ale keď si tak čítam vaše reakcie, tak sa asi vykašlem na preplatenie, najbližšie mesiace si na to aj tak zarobím a pôjdem k Dr. Zambojovi, keď ho tak chválite.
Čo mňa trápilo je, že ešte nemám deti a či si to po nich nebudem musieť dať znovu urobiť a či nebude problém s kojením. Čo sa týka kojenia, ako tu čítam, to ma nemusí trápiť, tak som sa definitívne rzhodla a v októbri sa pridám do klubu šťastne maloprsatých :)

Tak chcem poprosiť Marsmeloun alebo vejvu1, keby ste mohli poslať tie fotky pred a po a telefón na Dr. Zamboja na zuzana.kostolaniova@gmail.com.
Ďakujem a teším sa na vaše ďalšie postrehy.

Marsmeloun

Vea Ahojko asi si to ty co sme už písali v tvojej téme :-) od kial si ???? je nás tu vela báb co sa chystáme na operaciu ale aj vela báb ktore zákrok uz podstúpili ... chces ist len na modeláciu ? bez zmenšenia ??? no mas vela možností ku komu ist .. ja idem teda napriklad k tomu Zambojovi .. ale je asi najlepšie ist k niekomu v tvojom okolí ak by predsa len boli dáke komplikacie a prevezy a jedno s druhým ... pred operáciou ides na konzultáciu kde ti doktor vsetko porozprava možes sa ho popýtať na čo len chces ... potom predoperačné vyšetrenia a samotný zákrok ...cenu najdes na nete ... ak napíšeš doktorom .. oni ti v poho odpísu a poslu aj fotky prace ak vypýtaš :) no ceny su 1400 eur nahor ... k tomu este treba pripočítať cenu za anestezu .. väčšina doktorov ju tam zaratanu nemá ... a plus este kompresnú podprsenku ktora sa nosí po zakroku ... kukni si aj videa co som nižšie popridavala .. tam mas cely priebeh zakroku ...

Vea

Ahojte,

už veľmi dlho ma trápia moje ovisnuté prsia. Takto to už ďalej nejde. Chcem to zmeniť. Chcela by som ísť na operáciu tkz. mastopexiu- modeláciu prsníkov. Viete mi nejako poradiť? Máte s tým niekto nejaké skúsenosti?

Kde? Ku komu? Aká bude cena?

Budem veľmi vďačná za každú radu a skúsenosť.

Evelka

Dievčence, máte heslo do galérie čo robila Eliza? (eliza17.rajce.idnes.cz). Chcela by som do nej nazrieť, pre inšpiráciu :D

Marsmeloun

Vejva nemá ten Paliatka či paliatko či ako sa to píše aj fotky dade na nete ??? ...no ja neviem ja tu jednu jazvu hore dole neriesim .,. ta dolná ma netrapi ... radsej keby ta zvisla nemusela byť ... potom nas zachrania len zásoby contratubexu :D :D ved toto anuliena ty kde si sa vyparila ??? :-(