Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
čaute baby..dlho som nič nepísala ale pravidelne čítam :) chcem sa opýtať, čo to znamená ked má doktor za menom ešte že je odborný garant? a nepočuli ste niečo o doktorovi Lehockom?
Ahoj neviem ti poradit ani neviem o aku znacku sa jedna ja bez ramienok aj tak podprdy nosit nemozem ja musim len s hrubsimy ramienkami.Anuliena kde si stratena uz sa mi to dako nepozdava zeby si nam nedala vediet ze ako sa mas snat naozaj nenastali komplikacie u teba ked sa nam nechces pochvalit ako ti je alebo si na dovolenke a uzivas si nove prsia.Prosim napis aj keby to malo byt zle aspon sa dozvieme nieco viac:(
Ahojte!
Ja zúfalo hľadám bezramienkovú podprsenku v celej Ba...najlepšie zn. Donna Steel bielej farby..príp.aj inej...som veľmi nešťastná z mojich pŕs nakolko som nabrala na hmotnosti pred 2 rokmi a moje prsia sa moc zväčšili z 1 na 3-ky!! na zmenšenie nepôjdem lebo mám panický strach z takého zákroku nikdy som nebola v narkoze a tak hladám aspoň tento štýl podrsenky,raz som ju videla v Tescu ale už zatvárali a nestihla som si ju kúpiť..potom som ju už nevidela nikde..zdá sa mi že to je ten typ ktorý trošku prsia opticky zmenšuje a chcem ju aj preto že mi vadia ramienka..vdaka za radu.
Sofa myslim si ze tam robi aj on ale treba si to zistit lebo tam ich je viacej tak neviem komu padnes do ruk ked pojdes na konzultaciu.Viem ze on robi v malackach tam ma svoju vlastnu sukromnu kliniku Estahamed nieco take myslim ked mu napises na jeho maila tak ti tiez hnet odpise fotky ale tiez nema na stranke:(
Ale viem ze je pisany aj ako ze pracuje v ruzinovskej nemocnici v BA.Mne sa pomalicky kg.stracaju uz mam dole 5 kg.jedvam normalne niesom na ziadnej diete len som zacala chodit do fitky tak este cca 3 az 5 a mozem ist na zmensenie xi xi uz sa tesim zatial pa
joj kebyže ten červeň dake fotky poslal .... by som chcela vidieť jeho robotu .. ale ked nikde nic ..ani na stranke ..:(
fuuu ty kokos tak to teda hej .. no chvália ho tu riadne .... hlavne v teme o silikonoch .. tak vyzera že je super ... aspon podla ohlasov .. kolko ta u neho víde opka ????
Dnes som sa objednávala na konzultáciu do BB k Dr.Červeňovi. Termín 16.12 a na operácie teraz objednávajú až na máj, takže riadne dlhá čakacia doba.
To je taký dobrý ten Dr. Červeň???? Má s ním niekto skúsenosti???
Vejva1
A v Ružinove robí Dr. Paliatlo v tej štátnej nemocnici? Lebo to by bolo super, aj by sa o dalo cez poisťovňu, aj by to bol super doktor :))
V každom prípade tam pôjdem 14.09. na konzultáciu. Som zvedavá :)
Ahojte v ruzinove je dobry dr.PALIATLA on je aj v malackach ale tam ma svoju vlastnu sukromnu kliniku.Fotky od neho nemam ale vzdy ked mu napisem maila tak mi tiez hnet odpise ba dokonca to bol jediny dr kt.som pisala ci robi aj liposukciu prsnikov a on povedal ze u nich na klinike sa robi co inde vsetci znamejsi lekari mi odpisali ze to oni nerobia:(Takze ja uz som si asi tiez vybrala favorita dr.Paliatka predsa ho mam najblizsie aj dr.Guba je fajn ale on je strasne drahy:(Robi to u neho rozdiel aj 600e co uz je podla mna dost aspon pre mna.Za tie peniaze by som si mohla radsej pokupit potom vseliake tie naplaste....A neviem co este na tie jazvycky kt.budem musiet osetrovat.tak uz sa tesim v septembri sa k nemu objednam na konzultaciu a uvidime cakacia doba je u neho vraj 4 az 5 tyzdnov co je akurat tak na oktober november.Tak sa majte pekne zatial pa.A ozaj kde je ta nasa ANULIENA snat nema komplikacie ked sa tu neoziva.Anuliena ohlas sa nam ako sa ti dari:)))))
Mňa ešte tak napadá, že to vyskúšam najprv cez poisťovňu a keď budú vymýšľať, tak pôjdem ako samoplatca. I keď pani v poisťovni mi dnes povedala, že vraj stačí papier od neurologa a oni to celé preplatia.
A keďže jediné normálne zmluvné plastiky sú v Ružinove a v BB - viete mi povedať či tam majú nejakého dobrého doktora?