Zmenšenie prsníkov

ponderosa39

Ahoj ria26 ,
ono nieni dobre niekedy moc dlho vyberať , lebo sa môže stať že človek preberie :)) , ale myslím si že ľutovať nebudem , dnes som bola na kontrole , vraj je všetko OK a aj sa tak cítim , pán doktor Zamboj opäť nesklamal , jeho prístup k pacientkam úplne super :)) Kočky len Vás asi sklamem , nefotila som sa pred OP a asi nebudem ani po OP . Moje nové prsia si nechám pre môjho manžela :))) , ale ďakujem za radu , podporu aj gratulácie :))) VĎAKA

ria26

Ponderosa gratulujem.no vidíš ty si sem nabehla,prečítala,zavolala Zambojovi a je vybavené.Ono ked človek má v hlave veľa doktorov,tak potom má z toho zmätok.Tak Ti to robili u Mládka na tej novej klinike. Možno Ťa operovali so Zambojom spolu,alebo Kováč so Zambojom.No to je jedno,oni sú výborní všetci.Mládek sa stáva doktorom celebrít.Kalisová je jeho dobrá priateľka,okrem iných známych ľudí.No Zamboj je výborný,ale ved to vieš aj sama,aký má prístup.Tá krv nič neni,predsa je to zašité,tak môže presiaknúť.Hlavne to drž v suchu,ale už teplá skončili,už bude dobre.Ja som to každý večer máčala repíkom,aby sa to pekne hojilo. A robil ti aký rez?No určite Ti ich aj nepatrne zmenšil,ak si mala ovisnuté,ale teraz sa Ti to možno nezdá,lebo sú opuchnuté.Uvidíš,ked odpuchnú a uvolnia sa.Ale podprsenku nos poctivo a nielen,tých pár týždňov,ako sa odporúča,ale najmenej 5 mesiacov,aj v noci,lebo prsia sa budú formovať,tak aby bolo podľa čoho.Dufam,že máš fotky aj pred OP,potom pošli,aby sme videli aj pred aj po.Ak ich pošleš Vejve,tak tá nech mi ich prepošle.Vejva máš ešte môj mail že?Nezabudni mi ich poslať.Chcem vidieť,či Zamboj nesklamal,ale určite nie.Tak sa drž,bude to super uvidíš.

ponderosa39

Ahojte ,
tak ja mám od začiatku podprsenku , a menšie ich nemám , ale ja som hlavne chcela riešiť asymetriu , sú opuchnuté a modré , teda len pravý je modrý a dneska ráno mi aj tiekla krv . je dosť možné že som len zle spala , uvidíme čo bude ďalej . v utorok idem na kontrolu , zatiaľ nemôžem nikomu nič doporučiť , lebo neviem aký bude výsledok ( aj keď verím že OK :)), ale ako som už písala tá Nitra je super :)

Evelka

Sofa111 to je jasné že čakacia doba v BB je katastrofálne dlhá a reakcie nasvedčujú že Dr.Červeň je špičkový lekár. Od toho sa odvíja asi aj čakacia doba. Škoda len že sa neviem dopracovať k nejakým fotkám jeho práce.
Od dr. Zamboja som videla tiež málo fotiek :( takže neviem sa rozhodnúť. Niekde som sa tu dočítala o nejakej galérii fotiek ku ktorej však chýba heslo. Kedže mám pred opkou rešpekt tiež mi záleží na tom aby som sa dostala pod ruky šikovného lekára aby to stálo za to :DDD

Takže dievčatá píšte svoje reakcie aby sme my nerozhodné sa mohli správne rozhodnuť

Sofa111

Ahojte.
Evelka - ja som tiež volala minulý týždeň do BB, ale keď mi zahlásila tú čakaciu dobu, tak som si to rozmyslela, rok sa mi veru čakať nechce. Ja už si chcem budúce leto užívať šnúročkové plavky, chichichi.
Vejva1 - Ty máš mail na Dr. Paliatlu, alebo si ho niekde vygooglila?
Panderosa39 - posielam gratulácie a hlavne nech sa Ti do rýchlo a krásne hojí.

Marsmeloun

ponderosa to fakt ??? božeee to je super tak sa tešíme s tebou ... dufam , že pošleš mi potom fotečky ,,,som riadne zvedava ... tak to super .. hej ta Nitra vyzera nadherne už na fotkách .. škoda že idem do Banskej štiavnice do starej nemocnice ... a aký náš z toho pocit ??? su o moc mensie ??? inak co mas teraz ? este obvezy ci uz tu podprsenku ???

ponderosa39

Ahojte kočky ,
tak ja už mám operáciu za sebou :))) bola som v Nitre (pôvodne to mal byť Púchov ) , ale nevadí , lebo tam to bol luxus :)) , izbu som mala iba pre seba a bol tam veľmi milý a ochotný personál . Prebehlo to všetko bez problémov a na druhý deň ma pustili domov , teraz ešte mám trochu bolesti , ale dá sa to vydržať , najhoršie je to otrasné teplo !!! operoval ma Zamboj a bol fajn , akú robotu odviedol ešte neviem , ale dúfam že to bude OK