Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Ponderosa,dievčatám by pomohlo v rozhodovaní aj foto po,ked nemáš pred.A ver tomu,že na tie pôvodné prsia najmä po detoch,kojení na tie ovisnuté,alebo obrovské rozmery,čo sa nevošli do normálnej podprsenky,alebo pretekali zo všetkých strán,tak na tie chce zabudnúť abslútne každá jedna,čo si to dala urobiť,alebo hľadá odvahu,dať sa na to.No a práve tieto fotky,od tých,čo to maju za sebou,majú neskutočnú motivačnú schopnosť a pomáhajú pri rozhodovaní,ako to pomohlo určite aj Tebe.Psychika robí svoje a odvaha sa hľadá ťažko a najmä lekár,lebo je tu strach,že či to bude pekné atd.Mne poslala fotky baba z CR,ale ked som videla vysledok taký sukromný,nie tie internetové,bola som jej nesmierne vdacna a samozrejme,že aj ona chcela vidiet,ako som dopadla ja,hoci mala už po.Tak si myslím,že je to úplne normálne.Myslím,že by si sa ešte dnes rozhodovala,komu a kde,keby Ti nikto nebol poslal fotky.No čo už evidentne nechceš ukázať,aký ja Zambojko šikovný a aká si teraz pekná.
Mrzí ma , že si mysíte , že som sa zachovala egoisticky , ale nefotila som si prsia iba z toho dôvodu , že ak sa OP podarila chcem na ne zabudnúť . neznášala som ich od doby keď mi začali rásť . keď som sa rozhodla ísť na OP , najväčší problém som mala ,že sa budem musieť pred niekým vyzliekať . tak prosím neberte to tak , že som nevďačná . ešte raz Vám za všetko veľmi pekne ďakujem . konečná suma bola 1590 Eur
kočky vidí sa mi že viac čítate ako ja, nedočítali ste sa niečo o tom doktorovi Lehockom? alebo Pikulovi? som dnes písala do zvolena a vôbec tam nie je žiadna čakacia doba...tak ma to hrozne láka.
Čo Vám čakateľkám poradiť,držte sa fotiek,čo ste dostali,po tejto skusenosti fakt nemôžem dať to heslo do galérie,nie som tam len ja.No a na babu,čo ho zakladala,mám len taký mail,ako vy,čo ste jej posielali fotky.aby ste sa dostali k heslu.Nuž čo, ponderosa sa zachovala egoisticky,skoda že som si aj ja a ostatné nenechali prsia len pre manžela,normálne mi to ani nejde do hlavy.Som veľmi sklamaná,ale zrejme už zabudla,ako čakala na fotky ona.Ale myslím,že tá čo pôjde Zambojovi,neobanuje.Podotýkam,že na Zambojovej stránke je galéria,čo sa týka laserových zákrokov otvorená.Tá čo sa týka plastickej chirurgie,bude čo nevidieť.Vejva môj mail máš v adresári,lebo si odosielala poštu.Začina sa ako moja prezývka tu,tak ak budes mat niečo nové pošli mi to.Dievčence drzte sa.A dufam,že budete ustretovejsie k novým čakateľkám,ked budete po OP,ako ponderosa.
ponderosa pls a kolko ťa vysla vysledná suma ?????
no anuliena zmizla volako z povrchu fora ... tá bud dade dovolenkuje , alebo možno sa dačo stalo ... alebo tiež nechce fotke poslať :D:D
tak nech sa to pekne hojí :-)
100 percentne suhlasím s nazorom Rii .... a este k tomu ked mám zhruba vyše čísla asimetriu ..som chcela vidieť ako to vyriešil Zambojko ked idem k nemu a ty si mala tiež ...ach jáj ... ale ako chceš nikto ťa nutiť nebude ...
Soffa vygooglila som ho zadaj si do googla doktor paliatka a hnet ti ho najde myslim ze ta klinika sa vola Esthemed ale vravim pracuje aj v nemocnici Ruzinov v BA.Ria sklamem ta asi nemam uz tvoj mail vies ja mam strasne zaplnenu stranku a tak musim mazat maily vobec uz nemam fotky ani tvoju ani tej holky co si mi poslala :)))Ale na druhej strane som ti vravela ze u mna je to v bezpeci xi xi.Nemam uz ani fotky od dr.Zamboja no uz proste ziadne.Panderosa prajem vsetko dobre a skore uzdravenie a pekne prsicka no skoda ze nam neposles tie fotky:(
Sice ja som poslala fotky aj do tej galerky a heslo mi aj tak neprislo eliza sa na mna vy...la :)))Nevadi aj tak to boli len ovisnute prsia bez tvare:(
Baby nikto nevie kde sa stratila ta nasa ANULIENA?Naozaj uz si myslim ci nema dake komplikacie:(Tak sa zatial majte pa
tak som rada,že si spokojná,ale asi tu niektoré sklameš,čo sa týka fotiek,lebo Tebe tiež dobre padlo,ked si dostala mailom fotky iných a Zambojovej roboty,aby si sa ľahšie rozhodla.Tiež si bola vo vytržení,kedy Ti ich niekto pošle a uvidíš ich.No a ty teraz svoje poslať nechceš.Ved stačí prsia,tvár nepotrebuje nikto vidieť.Ty to zrejme nechceš uľahčiť ani jednej,ale asi by to nebolo ani Teba potešilo,keby sa boli rozhodli ostatné,ako ty.Myslím,že si dostala aj moje.Podľa mňa to neni férová hra a presne pre toto,nebolo k dispozícii ani heslo na tu galeriu.Nuž ľudia sú rôzni.