Zmenšenie prsníkov

centrifuga

ahojte baby pozeram ze je tu diskusia na x-stran tak mozno sa opytam to co z niekto predomnou. Som rozhodnuta zmensit si prsia momentalne komunikujem s MUDr. Viliamom Jurášekom z Porta Med v KE. Boli ste niektora u neho? alebo mi viete niekoho odporucit?? kazdy si tu asi pyta fotky no asi je to normalne ja sa tak bojim jaziev a toho ze tie prsia nebudu pekne.. tak keby ste nejaka mohli poslat vopred velka vdaka!

Ivanka87

ahojte dievcata!kazdy den sa sem prihlasujem a veru menej a menej sa tu pise o tych nasich velkych cecickoch :( nasla som nejake fotky pred a po mozno ste ich videli a mozno aj nie, aspon pre inspiraciu www.plasticka-chirurgie.info

Ivanka87

ahojte dievcata!kazdy den sa sem prihlasujem a veru menej a menej sa tu pise o tych nasich velkych cecickoch :( nasla som nejake fotky pred a po mozno ste ich videli a mozno aj nie, aspon pre inspiraciu www.plasticka-chirurgie.info

sisaaaaa

ANO BOHUZIAL VELKOST K :(.A NA SLOVENSKU JE MOZNE NAJVIAC VELKOST J ZOHNAT TAK ZE SA CITIM JAK VO ZVERAKU.NO JA MAM 32 ROKOV AJ DETI TAKZE MAM AJ ODKOJENE.

alusss

sisa a koľko máš rokov? no ja sa tiež bojím že budú jazvy, aj ked toho tak menej, viac sa obávam že sa to nepodarí, že budú zvláštne alebo budú nejaké komplikácie...ale kedže teraz vyzerajú hrozne asi to už horšie nebude...
marsmeloun ty si už bola na konzultácii?

sisaaaaa

Baby aj ja sa rozhodujem ze si dam zmensit lebo takto sa uz neda ani zit :( trochu sa toho bojim lebo ja mam velkot K a je to neunosne nakolko nemozem nikde kupit ani len spodne pradlo.Ale sa toho dost bojim ako to bude vyzerat ci nie su velke jazvy.Daco som si uz precitala a trochu ma to povzbudilo.No musim este nabrat odvahu.

ponderosa39

ria , ja som bola uz davno rozhodnuta , že to idem riešiť , nepýtala som si žiadne fotky , Marsmeloun mi ich sama ponúkla , ani do žiadnej galérie nemám prístup a ani ho nechcem ! a krása ani nie po 2 týždnoch ešte nie som :)chcela som sem chodiť , písať vlastné skúsenosti , ale nevedela som že vstupenkou musia byť odfotené prsia , je mi to proti srsti !! Pána doktora Zamboja môžem len odporúčať ( zatiaľ len jeho prístup k pacientkam :))) , výsledok sa ukáže neskôr . pre tie čo sú nerozhodé : choďte do toho , stojí to za to , dá sa to vydržať , veľa šťastia :)))