Zmenšenie prsníkov

Inda78

ahojte.Tak dievcata ja uz mam urobene predoperacne vysetrenie a v stredu idem do Bratislavi. Cakam na tuto operaciu od maja.Neviem ako to bude po operacii ci ma to bude boliet,ale inak sa tesim:}

Terezka

ahojte,
som 1 a pol roka po zmenseni prs ledva to vidiet,len by som bola zvedava aka je pravdepodobnost ze tam budu cysty po zmenseni,a vzrasty ,hovoria mi ze to je nie nic.

ria26

Ahoj Marsmeloun už strácam o Vás prehľad a mylim si Ta s Vejvou.Ty si odkiaľ?A už máš aj termín a po konzultácii?Dufam ze ty nám fotky pošleš.

ViaH

Ahoj Marsmeloun,to je super,tak sa asi ten doktor pri pohlade na mna pomýlil :D a ty kam ideš do akej nemocnice,ku komu? :-)

Marsmeloun

Ahojko ViaH to je v poho ja mám 19 a idem :D takže no stres :D no mamografiu netreba ... len sonoo a interne predoperačné vyšetrenia :)

ViaH

Ahojte,

tiež sa chystám na zmenšenie,mám 22,a proste to už psychicky nezvladam sa pozerať na seba do zrkadla a aj mávam kvôli nim problemy s krčnou chrbticou,čiže idem zo zdravotných dôvodov do Ružinova,termín mám na 18.januára,ale lekár,ktorý so mnou komunikoval sa ma nespýtal ku komu chcem ísť a ja som mu v tom strese ani nepovedala,že chcem ísť k Mudr.Paliatkovi (ak by ste mi vedeli v tomto poradiť čo mám robiť,ako sa s Paliatkom spojiť,alebo ako ich informovať,že chcem,aby ma operoval on,bola by som vďačná :-))
no a dnes som bola u môjho gynekológa a ten ked videl,že ma má poslať na mamografiu,povedal,že on ma tam nepošle,že mi da spraviť iba sono...JE TA MAMOGRAFIA POTREBNA? Aj vám ju pred operáciou robili?
Mali ste veľké bolesti po operácii?
Trochu sa toho aj bojím,ale som tak presvedčená ,že tam chcem ísť,že to zabíja ten pocit strachu...

ViaH

Ahojte,

tiež sa chystám na zmenšenie,mám 22,a proste to už psychicky nezvladam sa pozerať na seba do zrkadla a aj mávam kvôli nim problemy s krčnou chrbticou,čiže idem zo zdravotných dôvodov do Ružinova,termín mám na 18.januára,ale lekár,ktorý so mnou komunikoval sa ma nespýtal ku komu chcem ísť a ja som mu v tom strese ani nepovedala,že chcem ísť k Mudr.Paliatkovi (ak by ste mi vedeli v tomto poradiť čo mám robiť,ako sa s Paliatkom spojiť,alebo ako ich informovať,že chcem,aby ma operoval on,bola by som vďačná :-))
no a dnes som bola u môjho gynekológa a ten ked videl,že ma má poslať na mamografiu,povedal,že on ma tam nepošle,že mi da spraviť iba sono...JE TA MAMOGRAFIA POTREBNA? Aj vám ju pred operáciou robili?
Mali ste veľké bolesti po operácii?
Trochu sa toho aj bojím,ale som tak presvedčená ,že tam chcem ísť,že to zabíja ten pocit strachu...