Zmenšenie prsníkov

Marsmeloun

ja by som chcela takýto tver aký spravil týmto bábám ... tzv. pubertálny prsník sa to volá :D :D mne sa to páči kuknite ...čo na to hovoríte ??? www.lmclinic.sk

Marsmeloun

baby inak toto su podla mna tie široké prsia o ktorých vravia doktory ak je pacientka silnejsia a neschudne pred operáciou ....www.plasticka-chirurgia.tv

Ivanka87

ahojte dievcata,dnes som nasla jednu stranku tu u nas v Trnave budeme mat novu kliniku kde bude operovaz Zambojko :D

Inda78

Neviem,ale skus si tam najskor zavolat.Ja ked som tam bola na konzultacii sa ma tiez nikto nepytal a bola som v takom strese ze ani neviem ako to prebehlo.Prijam ma doc.Fedeles je tam primarom a on mi povedal ze ma odoperuje.Vsetko som si o nou nastudovala a je to odbornik.dakujem za podporu :}

ViaH

Inda,budem držať palce,ja idem tiež do Ružinova,chcem ísť k dr.Paliatkovi,ale nik sa ma na konzultácii nepýtal koho chcem,myslíš,že to budem môcť povedať v den nástupu do nemocnice? alebo tam mám radšej zavolať? :-)

Inda78

Ahoj ViaH.Idem do Ruzinovskej k doc.Fedelesovi.Urcite Ti dam Vediet ked budem doma.Uz mam aj motylikou v zaludku,ale inak sa celkom tesim.