Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

Marsmeloun

užasne su .. uplne krasne ... ja mu to ukážem na konzultácii :D :D bože už sa teším na krasne podprsenky a plavky buduce leto :-)

Marsmeloun

ako ja nemám az také velké prsia ... mám D-čka moj problém je hlavne výrazná asymetria a taká koža nažije ...ako keby velká so striami :-O :-((

Marsmeloun

a to čo som pridavala že k tomu by som v živote nešla ... tak to preto lebo im to podla mna uplne odflakol ... bradavky nakrivo tam maju hocijako ... no proste zlé... to keby mne spravil tak ho asi žalujem .. ved tie diavčatá maju krajsie prsia predtym ako po operacii.... boli tam baby aj len s ovisnutymi prsiami ktoré ich nemali velké ... ten pán skor zjavne nevie modelovať

Marsmeloun

a co mám fotky od Zamboja tiež mali tie ženy riadne a spravil im krasny tvar ... vobec nie taký široký okruhly ... podla mna to záleži skor od šikovnosti doktora ...:-)

Marsmeloun

www.lmclinic.sk ale ved sa kuknite ... tunák na 3 obrázok ... aké ich mán ona velké a aké jej spravil krasne :) ja by som chcela takééé ... aj taku velkosť strasne sa mi pácia :) no ja musím schudnuť urcite .. lebo potom po opracii by si uz nemala vyraznejsie meniť vahu o viac 5 kíl ak si chces uchovať efekt ... lebo sa to zas prejaví na prsiach ... ale ak si spokojná s vahou tak v klude na opku :) mne napríklad vadia aj moje faldy ... tak chvem pochudnuť a potom šup šup po pekné prsíčka :)

ria26

Ivanka,ved som tu nedávno spomenula,že Zamboj bude čo nevidieť aj v Trnave,ale ked mi to hovoril,tak to bolo ešte len medzi nami,lebo nevedel ešte čo a ako.Takže už je to oficiálne.
Marsmeloun,tie fotky nie sú veľmi vábne,ale musíš pozerať aj na to,že z akých obludných rozmerov sa vychádzalo a veru niektoré sú gigantické.Zrejme sa Ti nepáči,že sú také široké,ale to je práve problém pri obrovských rozmeroch,lebo vtedy sa MUSÍ robiť T rez a práve pri ňom,sú prsia potom vzhľadovo širšie.