Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
CAUTE BABY POTREBUJEM PORADIT DNESKA SOM BOLA U NEUROLOGA A NAPISAL MI ODPORUCANIE NA ZMENSENIE PRS ZO ZDRAVOTNYCH DOVODOU.CHCELA BY SOM SA TERAZ OBJEDNAT NA KONZULTACIU LEN NEVIEM KDE KED TO CHCEM CEZ POISTOVNU.CHCELA BY SOM V NITRE ALEBO V BRATISLAVE.AKY JE POSTUP MATE S TYM SKUSENOST KED TO CHCEM CEZ POISTOVNU VOPRED DAKUJEM ZA RADY
jééj Indy tak super gratulujem ....:) mas to za sebou .. tak uz len nech sa ranky pekne hoja :) inak neposles fotky dake ??? nemusis ale možna si jedna z tych ktorým to nevadi sa podeliť o skusenost ... ale neopýtať sa mi nedalo :D :D
babky caute, no mne sa to posuva vsetko lebo som mala nejake problemy a ta vaha...no taze po chlebe mam :( uz aj zacinam uvazovat ze ked sa mi to takto stale posuva ze to asi celkovo odlozim lebo uz mam pomaly 30 a chcem mat uz aj dietatko o rok dva a neviem proste :( kym sa dam dokopy tak mozno aj otehotniem sakra a bude to zbytocne. Takze veru neviem co so sebou tak po tom tuzim ale zase na druhej strane co si to uzijem mozno rok a potom co... inak pisala som doktorovi cervenovi ze ci by nebol taky laskavy a neposlal mi nejake foto jeho prace, a kedy je mozne u neho sa objednat tak mi odpisal toto :
Vzhľadom na obľúbenosť doktora Červena sú však aj
čakacie doby trošku dlhšie a momentálne objednávame na konzultácie na
december 2011 a operácie na jún 2012. Je to vážne životné rozhodnutie a ak
ste už nejaký ten čas vydržali netreba sa teraz unáhliť a ísť kde Vám dajú
najskorší termín pretože pravdepodobne nie sú vyťažený množstvom klientov čo
o niečom svedčí..necháme na zváženie :)
Fotografie si každý plastický chirurg dá na svoje www stránky v rámci
prezentácie len tie najlepšie výsledky ake dosiahol a tie nie sú smerodajné
:) Ak chcete byť v obraze a nemáte známu ktorá bola u nás na podobnom
zákroku skúste hľadať na internete. Skúste fórum na stránke www.zdravie.sk
tam v sekcii fóra je diskusia silikonove prsia a podobne, tam majú ženy
galériu prístupnú iba im. To znamená že nevieme aké tam sú fotky a teda môžu
byť viac objektívne ako vzorky v prezentáciách súkromných kliník.:)
no co baby ako sa máte ???? ved to tu trochu rozprudme ...:-) ved tu uz nik nechodí ... to čo toto ??? :-(
Norma nie je,len tvoja predstava,čo by si chcela mať.No treba si všimať na tých fotkách aj zvyšok postavy ženy a nie len prsia.Jednoznačne malé prsia na silnej žene s ovisnutým sadlom sú nepekné.Noa každý správny lekár Ti na konzultácii poradí a samozrejme prihliada aj na tvoju postavu a sám ta upozorní,že by k postave také nešli,lebo vie,že budeš mierne rozčarovaná a kedže je to jeho práca,tak ho potom aj podla nej budeš odporúčať dalej.Jednoznačne schudnuť pred operáciou a nie po.Stoji to za to.Si predstav,čo získaš peknú postavu a krasne prsia. No a sebavedomie ide hore.
baby a je aj daka norma o kolko cisel sa mozu zmensit ? no este som nebola na vysetreny ale zacinam si to vybavovat lebo to chcem cez poistovnu .Ja mam 32 rokov a uz mam tych prs plne zuby :(((
Takže od zajtra začínam chudnúť aj ja! Do januára to snád stihnem :-) A ten tretí obrázok sa páči aj mne! Ja mám zasa 5-ky a vadí mi ako mi vysia dole :-/ a aj veľkosť mi vadí,chcela by som o také 2 čísla menšie :)
Tam sú pekné všetky,ale určite si si všimla,že ani jedna nemala také obrovské,ako tie obrazky predtým.A tie široké boli fakt len pri tých gigantoch.Aj Zamboj robil veľké,ale myslím,že až také obrovské neboli.Už si ich neviem vybaviť.No Ty ked máš "D"tak rez T nepotrebuješ a vôbec sa nemusíš obávať,že aké budú,lebo Ti ich urobí jak pubertáčke.Len povedz že okrem vyrovnania asymetrie,chces aj zmensenie,ale pozor na to,akú maš postavu lebo ak Ti bude brucho trčať viac ako prsia,bude to komické a nebudeš spokojná.Rychlo začni systematicky cvičit,aby tie male prsia ladili s postavou.
sisaaa kedy ides na operaciu ? kolko mas rokov ?