Zmenšenie prsníkov

vejva1

Ahojte baby ale vas tu pribudlo.ja uz tak casto neprispievam pretoze som menila pracu v kt.uz nemozem byt na nette ako doteraz:)
No mne sa tiez vsetko posunulo a to tou necakanou zmenou prace takze nestiham uz tak casto na to zmensenie mysliet ako doteraz.Som rada ze sa tu nasli uz aj nove baby kt.to mate zasebou dufam ze sa vam nove prsicka pacia.Citala som si to vsetko od zaciatku co som tu nebola ale stale som nevidela zeby sa ohlasila nasa ANULIENA.Takze uz si myslim o tom ze asi u nej to nedopadlo asi najlepsie ale to su len moje dohady samozrejme.Skoda ze sa uz neozvala:(
Takze sa majte krasne a vsetkym drzim palce nak nam to dopadne co najlepsie a ank sme uz konecne spokojne aj my.Zazika xi xi inak mas asi aj pravdu ja kym sa rozhodnem teda kym sa odhodlam tak asi budem planovat uz aj druhe babo:D))))Takze tiez neviem ako to bude dalej:)))

vasulka15

Ahojte baby, aj ja by som si chcela dať zmenšiť prsia, ale mám jeden problém a tým je moja váha (93kg), hrozne som pribrala po pôrode, už som niečo zhodila ale ide to strašne pomaly dole. Chcem sa spýtať či máte skúsenosti s operáciou aj pri nadváhe, schváli mi to vôbec lekár? Mám veľkosť 95F a bolesti v chrbte neprestávajú, iba sú stále horšie. Díky za odpoveď :-)

Marsmeloun

ved ale to odoperuju skoro vsade .. a každej štatnej ...Blava , košice , Banská Bystrica ... napr. v Roosveltovej by ťa isto .. len aby tam bolo oddelenie

ria26

Musíš sa orientovať na štátne nemocnice,ktoré majú aj oddelenie plastickej chirurgie.Poobzeraj sa po lekárovi,ktorého by si chcela ale pri výbere,hned zistuj,či v tej konkretnej statnej nemocnici operuje.Sukromné cez poisťovňu ťažko.V NR v štátnej plastika je,ale kto tam robí teraz neviem.Ja som bola tam cca pred 3 rokmi,ako samoplatca,ale to tam šefoval Mladek,aj ma robil,tiež Zamboj,Kováč,ale títo sú už preč,lebo Mladek si otvoril sukromnu kliniku v NR a Zamboja aj Kovača si zobral k sebe.Všetci traja sú perfektní.

sisaaaaa

no ved to zistujem :) ci nikto nebol takto cez poistovnu a u koho :)Viem zatial len ze v bratislave robia ale neviem aky doktor :(