Zmenšenie prsníkov

ViaH

E-čka mám,a to mi musia schváliť? to mi nik nepovedal,Lekár mi povedal,že to pôjde cez poisťovňu,kedže to mám zo zdravotných problemov,dalej sa to neriešilo...

ViaH

Ahojte baby :-)

Tiež mám pár kíl navyše minulý rok som schudla 10 kíl za 3 mesiace :) Ale ešte by som chcela dať dole aspon 10,(už na tom tvrdo makam),pretože 18.januára mám termín
Nedržali ste ketogénnu dietu? :)

Inak,ked som bola na konzultácii,doktor sa ma nepýtal koho by som chcela ,akého doktora,aby ma operoval,aneviem čo mám teraz robiť :-/ Idem cez poisťovnu,no nie je mi jedno,kto ma bude robiť,aj ked za to neplatím,neviete mi v tomto poradiť? :)

Ivanka87

ja tiez dietujem ale nejako to nejde a nejde a ani pevnu volu veru nemam nazvys ale kazdy den sa sem prihllasujem a tesm sa co sem napisete,si pripadam ao keby kazda jedna je moja najlepsia kamoska co citi a vie ako zle sa citim ja sama :( a dokaze to pochopit

vasulka15

ahojte, tak som rada, že nie som jediná čo zápasí s kilami, ale aj keď som bola chudá (65kg) tak som mala veľké prsia (E)takže sa mi zväčšili "len" o jedno číslo. Už sa mi podarilo čosi zhodiť, ale pracujem na tom ďalej a možno do budúceho roku, keď sa na to odhodlám ešte niečo pôjde dolu. Marsmeloun 76 je moja momentálne vysnívaná váha :-)))

Marsmeloun

ja mám 76 kíl ale na moju výšku 169 je to aj tak dosť ... ja by som chcela tých 15 kíl dať dole ...:) ale treba popstupne .. ved som sa vypapávala 2 roky ...tak teraz to dole nepojde za 2 tyzdne :D

Marsmeloun

no baby mna je veru tiež dosť .... ale preto už sa snažím schudnut .. uprava stravy , cvicenie , relax , voda , zmena zmýšlania a verím že to dokažem ... ako ved oni vám ich spravia ... lenže ja chcem schudnuť aby ,mi mohli spraviť co najmensie .... jasné že žene pri sebe nespravia lentilky lebo by to bolo smiešne ...ja chcem schudnuť tym sa mi prirodzene zmensia , potom si dam spraviť krasne malé pevné prsíčka , piercing do pupku a už budem spokojná :D

Ivanka87

a kam sa ja hrabem na male ceciky ved ja som tiez taky tucnucky tak moje predstavy o zmenseni sa nejako oddaluju,citam ze 93 kg je vela a to ja mam este nejakych par viac :((

Ivanka87

a kam sa ja hrabem na male ceciky ved ja som tiez taky tucnucky tak moje predstavy o zmenseni sa nejako oddaluju,citam ze 93 kg je vela a to ja mam este nejakych par viac :((

Ivanka87