Zmenšenie prsníkov

Marsmeloun

no mne tam povedali ... že s mojimi prsiami ide skor kozmeticky problem ako zdravotny ... je pravda že mne ide hlavne o tu asymnetriu ale ked už budem pod nožom tak 2 čísla pojdu isto dole .... a este mi vraveli že aj keby mi to schvalili že budem v dakom poradovníku ,...či čo ...a nemohla by som ist ani k doktorovi ku ktoremu chcem lebo on je sukromny a nezazmluvnený .... o revíznom lekárovi ... že som sa na to vysrala tie ich postupy a zaplatím si to sama ... a nemusím kvoli tomu behať po doktoroch a zhanať ....a každemu vysvetlovať co ma trapi a co od nich chcem ... a este keby nám toho ortopeda ktorí je tu a dačo takéto poprosiť tak mu tam musím nariekať a rok chodiť na rehabilitáciu ... tak ma vyhodí a da mi zakaz vstupu do ambulancie lebo on takéto zakroky neuznava:D konzervatívnec....

Marsmeloun

nie je tu ešte nahodou sem tam baba co prisievala pod nickom loli ???? aj ked uz dost davno na 70 strane ci na 73 ...ale velmi rada by som s tebou popísala .. pls ak si to prečítaš ozvy sa ..:-) babyyy inak ako sa da zistit niekoho mail ...ak ho tu ma .. ona ho tu ma zverejnení lebo svieti meno na cerveno .. len ja mám zlý prehliadač ...pomocccc :-OOO

Marsmeloun

baby ozaj ak je tui dakto taký čo neprispieva ale možno číta diskusiu .. chcela som sa Vas spýtat ci nebol dakto na operacii aj v 4eskej republike .. a či náhodou neviete ako sa tam pohybuju ceny za operaciu ... ked mne sa velmi páči ... práca toho doktora Kufu ... ked ja neviem ci sa mi to zda ... ale na tych videa... kde su on line jeho zmenšenia sa mi zda že pouziva dake jemnejsie šitie ako u nas na Slovensku nie ???? fakt ved tam maju baby tenucke jazvicky a co som videla fotky .. tak jazdy su hrubsie z našich kliník ...

Marsmeloun

no však a revízny lekár ???? no ja neviem .. a to co mas za poistovnu ?? ja mám všeobecnu a to mi povedali hned ked som sa bola o tom informovať .. že je velmi minimálmna šanca že mi to preplatia ... tak neviem noooo