Zmenšenie prsníkov

ponderosa

ako som uz niekedy písala ja som isla riesit hlavne asymetriu a jasne ze mi ich aj zmenšil , na podprde mam velkost 36 , ale ja som ich nemala zase az tak moc velke , len kojenie a gravitacia urobili svoje . mam 39 rokov , vysku 170 a vahu 62 tak si myslim ze teraz ich mam primerane k mojej postave . rez mi robil zvisla ciara a okolo bradavky , ale tu podprdu nemusis nosit tak dlho , to len ja som sa rozhodla , niekto mi to tu radil

Marsmeloun

po polroku ????? :-O čo ??? no ja chcem ist v maji tiež k nemu ... a ta špecialna podprsenka to nemá velkosti ?? ale tak o dosť ti ich zmensil heJ ? ale si spokojná nie ? a robil ti rez obratené T ci len čiara zvisla a okolo bradavky ????

ponderosa

ahoj , ano bola som u Zamboja , jazvy sa hoja celkom fajn , športovat uz mozem uplne normalne ( ale ja tomu sportu moc nedam :)) a ohladne velkosti este presne neviem , este stale nosim tu podprsenku co mi dali tam ... vraj je dobre nosit ju co najdlhsie a tiez som si zvykla a tie moje prsia este nemaju celkom taky pekny tvar , ale bola som upozornena este pred opkou , ze budu pekne asi az tak po pol roku ... tak si este pockam :))) ty kedy ides ?

Marsmeloun

ponderosa ahojko :) ty si bola u toho zambojka vsak ??? tak si teda spokojná ??? jazvy sa hoja dobre ??? po akom čase je to uz celkom v pohode že sa da uz aj sportovat ?????inak aku ti to spravil velkosť ?????

ponderosa

Ahojte kočky , ja sem občas nakuknem , ale neni tu k čomu prispievať . ja som už skoro 3 mesiace po opke a je to fajn :))držím Vám palce nech sa dobre rozhodnete a tiež nech Vám to dobre dopadne :)))

alusss

nikto nič? ozaj ste sa všetky vykašlali na to? ja pôjdem začiatkom decembra na konzultáciu, teda ak vydá, len ešte neviem ku komu ale aj tak sa už teším :)

alusss

ja sem ešte chodím ale veľmi nie je čo čítať...a prispieť tiež veľmi nemám čím kedže nie som po opke... kočky dáko prestali chodiť. hádam sa im vodí dobre a dúfam že aj s nami to dopadne dobre :)

Marsmeloun

aha tak nič ... vidím že sem už nik nechodí..... :-( tak sa teda baby držte ... tie ktore čaká opka tak ako mna tak vela odvahy a nech vsetko dobre dopadne a tie ktore to už maju za sebou tak vela zdravia a rychle hojenie rán prajem :) nech sme krásne , spokojné so sebou a sebavedomé..:-)