Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
O.k.,ved ja som to nemyslela v zlom,len,ze ja to musim podstupit.Vsetko ostatne mi nepomohlo.Idem uspat maleho.Pa.
Ženy ktorá je z Xanaxu ospalá nech si dá pripísať Magrilan alebo a Serlift ale Serlift je ešte lepší kto neverí nech sa opýta svojho terapeuta. To sú AD tretej generácie ktoré nemajú vedľajšie účinky. Mám s nimi veľmi dobre skúsenosti.
Lenka ja rozumiem, každý si sám rozhodne a zváži... Ja presne poznám tvoje stavy, celé mesiace som v nich žila, bolo to príšerné, ja viem, ale ja mám pred týmito svinskými liekmi hrozný rešpekt a ani vtedy som ich nevzala, ja som sa to vždy snažila prebiť nejako inak. Fakt som ich užila cca 6x v úplne strašných stavoch,kedy by som bola najradšej záchranku volala... Ja tu ale nikomu neradím, iba vyjadrujem svoje skúsenosti a obavy
Ved jasne ooo,ale na teba tie stavy pridu niekedy,normalne fungujes.Ale ja som v nich cely den.Kazdy musi uznat co mu vyhovuje a ja uz som presla tolkymi vysetreniami a testami a vselicim moznym,ze mne nic ineho nezostava len to skusit.Maria nic mi neprislo,uz som si aj myslela,ze si na mna zabudla.
ja nehovorím Lenka, že keď berieš pol roka neurol, tak si hneĎ závislá, záleží to od osobnosti, ale ja to riskovať nebudem, mne to predpísali takéto somariny hádam 10x, ani jedno som nestrčila do úst. Asi pred troma rokmi mi predpísali Oxazepam a ešte furt mám polovicu doma, si ho dávam iba v stav abnormálnej krízy...
Prajem pekny vecer,vsetkym.Lenka mail som precitala,ale neviem ci Ti prisiel odomna,ak nie tak mi to daj vediet cez forum,Ja som v noci vobec nespala,dcera zvracala,vsetko som musela cistit,do rana som chvilu spala,a rano ma chitili creva.Nic moc.U nas je tiez zima,a aj poletoval sneh.
Ja som xanax prave dnes dobrala a od zajtra si mam nasadit neurol ale je to ta ista skupina,tak sa necham prekvapit.Dnes ma uz tak nebralo spat.Moja krstna brala lieky pol roka a dostala sa z toho,teraz po15-tich rokoch ju to len sem tam chyti.Pokial sa budem citit lepsie,budem tu liecbu dodrziavat.Bola som s malym vonku,brrr,tam je zima.Drzte sa.
NO neni možné, ja tomu Xanaxu baby vôbec neverím, hrozne ma desí, že sa tým napchávate, ja poznám ľudí závislých na liekoch čo začínali týmito oblbovákmi. A Soravia ty ho teda ješ požehnane, neviem, či to je na prospech. To ťa len oťapia riadne, aby si ani nevnímala a akože ti je lepšie...
Jej soravia si o.k.,to som rada.Aj ja som hrozne otapena z toho xanaxu a casto zaspim cez den s malym a potom mi je na prt.Ja som sa strasne obavala,ze ci sa narodi maly v poriadku,nevedela by som sa s tym asi vyrovnat a zit s takym dietatom.Ale materinske pudy su silne tak mozno ano.Ale som hrozne stastna,ze je zdravy,to je pre mna to najdolezitejsie na svete.Je mojim zmyslom zivota a chcem pre neho to najlepsie.Priatel sa asi myis toho len obava,ze to nezvladne,tak sa nehnevaj.OOO obdivujem ta,mne by bolo do placu a vsetky tie deti by som chcela stale rozveselovat a mojkat.Mame navstevu a maly sa ukazuje,asi si aj cvrknem z neho.Je super.
cau, moja beriem jeden mg..ale vecsinou ludia beru 0,5..
som jak zdrogovana..
fest spat a spat..ale inak mi to robi aj dobre nemam cas a chut stresovat...fakt, mam vsetko u prdelky:))