Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Maria tatino mi povedal nech ti dam druhu adresu,tak tu je:imitransport@chello.sk. A ak by ti to neslo,mas si skontrolovat,ze ci nemate virus.Pa.
Ahoj myis,nic si z toho nerob,cim skor na to zabudni pretoze ublizis len sama sebe.Je super,ze sa s kolegami podrzite,to je velmi dolezite.Ja si myslim,ze moje problemy spustilo moje prve zamestnanie po skole.Boli 2-ja konatelia/ona a on dokonca otcovi znamy/a ked som tam 1x prisla,tak jej ahoj budes osobna asistentka jeho,ona uz mala/,naucime ta robit v marketingu atd.Boli sme super partia ale sefstvo sa zacalo prejavovat.Vsetko co ich stvalo si na mne vybijali,davali mi pocitovat,ze kto su oni a kto ja,nechcem tu pisat o tych trapnych situaciach,chodila som domov s placom.Teraz by si to uz ku mne nemohli dovolit,uz by som sa nedala.A potom som zostala 9 mesiacov PN,ked mi zistovali co mi je.Ked som sa citila trosku lepsie a uzavreli to,ze je to pp,vratila som sa do prace,uz tam bol iny konatel/tych dvoch vyhodili za podvody/,potom este dalsi dvaja sa vystriedali,liezlo mi to uz na nervy a po asi 2-3 mesiacoch som sama dala vypoved.Robila som potom asi este v 4-roch firmach ale nevydrzala som nikde dlho,pretoze uz som sa odvtedy stale citila zle.Nakoniec som isla robit k otcovi.Teraz som na materskej a strasne sa chcem z toho dostat,aby som mohla ist potom pracovat.Na tu nohu som si dala fastumgel ale nepomaha to.Vysledky budu dobre z mr uvidis.Vydrz to nejako v praci.Som s tebou.Pa.
Lenka,ja som uz hovor.aj im nevedia,tak ma to mrzi.Ale,urcite sa ozvem,lebo kazdy den ked mam cas a PC k disp.Tak sa pozriem aj na zdravie,co je nove.Ja sa uz citim lepsie,ale ako dlho to ja neviem,aj ja mam niekedy take stavy,natahuje my svaly,a krce dostavam nenormalne,v lytkach a prsty u nohach mi kruti.Ale,nie je to stale.Momentalne idem uprataa balkom,lebo mam tam nejake kvety a uz pomrzli tej noci,tak adem trochu poupratovat.Drz sa,a malemu posielam pusu.Paaaa
Soravia, ty sisi, ber len polku, uvidis, stale budes mat vsetko v prdelke ale nebudes taka unavena.. Mne sa to iste stalo, zobrala som 1 mg a k tomu este Seroxat a spala som 3 dni v kuse, priatel ma nemohol zobudit (to bola hroza, ver mi!!!). Nepytaj sa ani doktora.. Ivka, ja som sa tiez zacala vitaminami napchavat a je trosku lepsie, inak sa citim fajn, fungujem a to je dolezite
Caute babky, ja som mala vcera taky mix den, sef na nas naziapal, najprv to prislo luto mne a utesovala ma kolegyna a potom naziapal na nu, tak som utesovala ja ju. Kvoli uplnej blbosti na nas naziapal, normalne som vobec neni precitlivena ale teraz som bola. Idiot je to, robi tam jeho priatelka a ta mu vsetko zaluje, nie aby prisla za nami, ze baby mate tam chybu, ale hned leti za nim, krava sprosta!!! Pritom ja som tam iba mesiac a nemozem vediet vsetko 100% Ktovie ako by sa citil, keby niekto bol takyto na jeho deti, rodinu.. Pritom taka banalna chyba to bola.. Ale zas na druhej strane som bola rada, ako sa moji kolegovia zachovali, uplne uzasne, takych kolegov som este nemala tu v Spanielsku.. Inak, za mesiac uz sa stahujeme do Viedne. Vcera som sa stretla na veceru s mojim kamosom doktorom, nebol velmi nadseny, ze idem prec, som ho nespoznavala a som pochopila aha nejake city su tam z jeho strany. Lenka, to mi je luto, ze sa necitis dobre moja, myslim na teba. Kup si Voltaren a skus si to namazat. Inak, v piatok si idem pre vysledky z MR a bojim sa jak slak. Boztek vsetkym
Prijemny den vsetkym takisto prajem.Neviem preco ti tie maily nechcu odist,skus sa opytat deti mozno ti poradia.U nas je mokro a ja som ako matelko na kolatoci,normalka.Maly dostal od muza nove hracky,je vo svojom zivle.Dnes zacinam s tym neurolom,tak uvidim.Inac vcera som zaspala o 20-tej,ked som uspavala maleho a zobudila som sa o 22:35h,ked mi trebalo na wc.Isla som sa postavit a od bolesti sa mi podlomila lava noha.Uz ma to pobolievalo asi4 dni /hore v zahybe,ako keby som sa natahovala ako spagat a napla si sval/.Ale neviem preco ma to zacalo teraz tak silno sklbat pri kazdom pohybe.Tak tu kryvam uz len barlu mi treba.Ked som sa doplazila spat v noci do postele,uz som nezaspala.Len som mala zavrete oci,nemohla sa hybat.Mam lieky na spanie a nie na bdenie,neviem co to malo byt.Idem uspat drobca,uz je mrzuty,zatial pa.
Prajem pekny den vsetkym,Lenka aj Tebe a malemu.No,dnes som zase pis. mail,a vratil sa mi.Tak TI stale tu dam vediet ako sa mam.Uz maily pis.nebudem.Nebavi ma pis.a aj tak sa mi to vrati.Dnes je u nas pekne bielo,len neviem do kedy,mam sa celkom ok,uz je mi lepsie,tie tabletky na cievy som vysadila,lebo som od nich nemohla spat,a potom aj creva zacali stavkovat.A vcera som uz zase spala bez problemov.Prajem pekny den,malemu posielam pusu.Ty sa mas ako?ja som tiez mala podobne lieky ako ty,ale volali sa NEUROTOP.No dufam,ze Ti pomozu.
Myis ja teraz beriem magnézium, StresVit(každý druhý deň)+ šumáky vápnik, horčík, železo.+...snažím sa v tom nepolavovať a brať pravidelne. Aj keď nie vždy si dám všetko podstivo , no každý deň musím užiť nejaký prísun vitamínov.Tie minerály na kosti sú vraj tiež dobré, no baby nestíham do lekárne, ale vôbec-( to asi preto, že mi je aj lepšie) .Keby bolo zle , nebojte už som tam.
Dnes som bola naozaj veľmi šťastná, že mi bolo fajn.
Chcem aj ja začať ešte s tým aloe,(mám s ním dobré skúsenosti)tak prečo nie.
Lenik,normálne sa ťa super číta.Som z Teba :-))aj keď viem,že tá lečba možno bude dlhšia a máš pravdu, že nie každý má rovnaké preblémi a musí si nasadiť individuálnu liečbu.Mne Neurol veľmi rýchlo zaháňal zlé stavy,naozaj zlé, dýchavičnosť, no zistila som , že ho musím stopnúť, lebo som mala pocit, že ho musí brať stále- je to naozaj dočasné riešenie- ale dá sa.
ooo ale šťastie,že vymysleli aj tie vitamíniky-že?
Myis peknéééééé meno uhuuu.
No rozmyslaj nejaké meno pre chlapca, lebo ak naozaj bude, a bude sa volať Mária to bude trapas.Moja má tež dva mená, no na to druhé vôbec nereaguje , sranda.:-)))
ooo ,ja zastávAM Tvoj názor na liečbu, aj keď je zo začiatku veľmi drastická, vždy verím, že to prebijem a časom sa to utrasie. Tiež som mávala strašné stavy zo začiatku, kedy sme behali skoro každý týždeň na pohotovosť, vtedy som si povedala že zhltnem všetko, no keď to prešlo snažila som sa zas žiť bez toho svinstva ako dlho to len šlo. Keď som bola na liečení, predpisovali mi neurol,stále som iba chrápala, tak som ho prestala brať, no keď sestrička zistila, že ho neberie, spravila taký cirkus, že aš. No nedala som sa, išla som na ňu otázkou, či sa ma vôbec spýtala prečo ho neberiem, a či mi vôbec robí dobre- napokon ona mala zle.
ooo Ty čo berieš teraz?Daj aj Ty nejakého typa.
Lenka, nezabudla som na Teba,vcera som TI pisala mail,ale zase mi to vratilo naspat.Tak ja neviem co to ma znamenat,a dnes som ti tiez pisala a zase to prislo naspat.AK bude cas pokusim ti nap. zajtra.Teraz uz k PC ide dcera.Tak TI prajem pekny vecer,malemu pekne snicky,aj vsetkym TETANICKAM kludnu noc prajem.Paaaaaaaaaaaa