Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
to zo závaraných čiernych ríbezlí či kde ju zoberiem?
ooo, vsetky tie zelene su nechutne.(nazyvam ich zeleny hnus alebo v pripade rias zaburina, co v podstate aj su...)
Ja si ich prichucujem stavou z ciernych ribezli, co je silne aromaticke a naviac vyborny zdroj antioxidantov.Skus.
A všetkých pozdravujem, idem pustiť Peťka k počítaču a neviem, či sa sem ešte dostanem dnes :-)
Ivanka ja beriem antidepresíva Cipralex, dala mi k tomu ešte jedny ďalšie, tie som vyhodila a cipralexu beriem jeden a pol tbl, ale sa mi to zdalo veľa, tak som si to znížila na jednu a postupne sa toho chcem zbaviť. Okrem toho beriem MagneB6 (ak nezabudnem) a snažím sa jesť Zelený jačmeň, resp.piť, ale je to hnus, tak moc sa mi nedarí. A to je všetko.
Myis zlato nič sa neboj, dobré to bude, hlavne nám daj vedieť zajtra.
Konečne mi to tu funguje. Ja som si vás v robote čítala, ale nemohla som poslať príspevok, lebo mi to tam tak blblo, že tie písmenká, ktoré treba opísať, aby sa to odoslalo sa mi normálne nezjavovali... Ale už som doma, tak ideme na vec :)) Som vám chcela povedať môj dnešný zážitok s neurol´gom. Bola som zaniesť tie výsledky, on na ne kukol, povedal, že všetko je v poriadku, takže je to ok a usmieval sa akože nič. Tak som sa ho spýtala, že čo tá mukokela v tých dutinách a on že "aha, áno, no ke)d sa vám chce, tak s tým môžte niekde ísť, neviem kde sa s tým chodí, asi na voláke krčné. Čo vám robí tú šarapatu, to teda neviem, takže výsledky sú dobré a podľa potreby príďte na kontrolu." No ja na neho pozerám, akože či to myslí vážne a tak som sa ho spýtala na to, že či nemôžem mať tetániu a on že ak si myslím, nevie určiť diagnózu, nech idem niekomu inému a potom sa sarkasticky smial až kým som neodišla, že aká blbosť ma môže napadnúť a že tetánia sa prejavuje úplne inak ako poruchami videnia. Ja samozrejme viem ako sa prejavuje a aj mám tie príznaky, lenže on ma nepustil k slovu ani minule ani teraz, tak som ani nemala šancu mu ich opísať. Ale však som tam s tým chodila už aj predtým, tak o nich vedel, no proste bol trááápny jak gace a v živote už k nemu nepôjdem. A seriem na doktorov, kúpime vitamíny Ivanka a ide sa na vec, no nie ? :))))
Lenka,skusim to povedat synovy,a potom uvidime,ja som Ti pisala cez chello,lebo nechcela som zase,prepisovat,tak ako Tebe.Tak uvidime,nechame to zatial tak,ja sa stale ozcem cez forum,len tak strucne.Maj sa krasne aj,maly nech sa drzi.Paaaaaaa
Maria napisalo mi to cez chello,ze error,tak uz naozaj neviem co s tym.Ty mi budes pisat na chello a ja ti odpisovat cez ten druhy mail alebo co.Asi ti ani neprisiel.Stve ma to.Prave som si pisala s kamoskou a tam nebol problem.Tiez sa mi to nechce prepisovat,tak ta aspon zatial zdravim a drzte sa.
Myis som presvedcena,ze keby na nieco mali vazne podozrenie,uz by sa to ukazalo aj na inych vysetreniach.Viem co je to byt v neistote,ze co ak ale bude dobre uvidis.Pa.
Lenka, aj tak je to hnusny pocit ist si pre tie vysledky.. Ale co uz.. Pekny den aj ja prajem