Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Prajem pekny den Tetanickam,Lenka Tebe prajem vela sily,lebo som citala,ze sa nemas najlepsie.Je, my moc luto,ze sa TI to nelepsi.Co,maly ako sa ma?Prajem pekny den a prezit ho v pohode.Pa
ooo Som ale múdra, že to zachvílku nerozchodím.:-) Dopracovala ako dopracovala, snažím sa aspoň sa podľa toho riadiť sama a nepripúšťať si :-(( veci, lebo zisťujem , že stres mi nerobí dobre.A keď Ti niečo nerobí dobre- tak čo?- Vyhýbam sa tomu, aspoň sa snažím.
narábam s liekmi asi tak,- poviem Ti to prosto, ak si smedná tak sa napiješ, áno. tak ak nám chýbajú nejaké vitamíny musíme ich pirijímať a nie nejaké omamné lieky, kt. iba vytvoria klamný obraz. Bolo by smiešne keby predávali lieky proti smedu, jednoducho, čo organizmus porebuje, musíš mu to dať.!
Teoretizovania by bolo dosť, a uvidíme aká bude realita. pá babulky, dobrú nôck vám.
A ešte pre raz pre Ivanku - ty s tými liekmi teda narábaš, vezmeš, vyhodíš, ale páči sa mi k akému postoju si sa dopracovala, aj v liečbe, aj v živote :)
Ivanka tej jačmeň, ja ti už nevím karle, to je tuším všeliek... :))) pozri si to na www.najstrojezdravia.sk, odtiaľ to mám ja, je to tam popísané. Ale RNG vraví, že to je sušená tráva a ešte sú aj sušené nápoje - tie sú drahšie riadne. Zajtra si kúpim ten StressVit teda, uvidíme :)
Lenka no čo sa už tebe deje, to je aj na vola moc. Snáď bude zajtra lepšie, hlavne daj vedieť.
Ríbezlová šťava z bársakého obchodu? Však to je samá chémia nie? To ja si také veci vôbec nekupujem a teda neviem, že či som ju vôbec videla niekde...
Ahojte kocky,stale som kripel a unavena ako kon,najradsej by som isla spat ale o 22:00h si musim dat este jednu tabletku.Ak sa v noci alebo zajtra uz vobec nepostavim,musim volat tej lekarke.Boli to aj ked mam tu nohu v klude,len menej.Snad sa vyspim a nebudem zase celu noc hore.Prajem vsetkym dobru noc a pekne snicky.Pa.
Ja som myslel, ze ribezlova stava je vsade k dispozicii, mali ju v kazdej restauracii na Slovensku a videl som ju v plno obchodoch. Dokonca vo velkych 2 litrovych kartonoch a velmi lacno.
ooo ešte že nemusíme jesť v zime jahody, lebo to by sme museli potom požiadať Marušu aby nám šla natrhať.
ooo a na čo je dobrý ten zelený jačmeň.?
Skús si kúpiť ten StessVit- je to tiež antidepresívne-ja som úplne vyhodila antidepr. čo mi predpísala neurologička, lebo už ma doktorka upozornila, že neurol nemôžem brať dlhodobo, tak mi prepísala potom druhé svinstvo, ale poviem Ti, že jedno je väčšie svinstvo ako druhé.
Myis nestresuj sa kôli robote, ja viem , že Ťa to mrzí, ale tým že sa budeš rozčulovať nič nevyriešiš. ja som v robote tiež také pojítko medzi všetkými, vždy im predávam informácie čo kto komu odkazuje, a kto s čím je nespokojný- a najväčšia ťapa som z toho potom vždy ja.Tak ponaučenie pre mňa z toho plynie, že sa do nikoho nebudem starať a bodka...Nie na darmo sa hovorí, že človek sa učí celý život, a najlepšie, že z vlastných chýb. Myis don´t worry.
Leni, veľa oddychuj, a daj sa nám do poriadku.
Uvidím, či ešte budem mať aj ja možnosť ešte dnes nakuknúť, Ak nie tak- pekný večer:-))
Aj zo zavaranych je fajn. Hoci hodnotnejsia by bola z cerstveho ovocia, mrazeneho alebo aspon rozmixovat zavareninu