Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

zufala

Mariaa,viem adresu len nazov toho strediska ci co to je neviem.Prekonala som prave super zachvat,musela som volat otca,je mi na nic.

ooo

Baby mňa už tretí deň bolí krčná chrbtica, ale otrasne ma to unúva, neviete na to niečo poradiť? Apropo Maria si ma inšpirovala, idem sa okúpať aj ja - na uvoľnenie svalstva :)

[zruseny12]

Lenka ta adresa je:BAJZOVA9/A,zase sa mi to vratilo.A nemusis hovorit odkoho to vies,alebo to je jedno.Mna sa tiez 1x pytali,ja som o nich cit.v casop.A kontakt na nich som mala,tak ze som si zavolala na informacie.A tak som sa objednevala.Hlavne aby Ti to pomohlo,ja som bola tak zufala ako si ty taraz,a s tym som totalne spokojna,len treba potom dodrziavat poctivo liecbu,a ked sa TI budu zdat drahe lieky u nich v lekarni mozes aj v normalnej si kupit,a su tam na cloveka velmi mily,aspon co ja chodim k svojmu lekar.Ja som s tym nad mieru spojna,Zelam TI vela stastia Lenka,lebo ho velmi potrebujes,aby Ti pomohli tak ako mne,ale ja v to verim.Lebo som bola taka troska ako TY.Tak ja sa este ozvem.Ak to bude mozne.Ja som sa kupala,preto som neodpisovala,to je tiez velmi dobre na uvolnenie svalstva.Paaaaa

ooo

ty si žiješ cica - kozmetika, nechty, na to ja teda nemám prachy... ale nevadí, tak som si to vybrala. Okrem toho xanaxu ešte niečo robiš pre svoj stav? Myslím psychológ atď...

soravia123

Zufalka, neboj ta noha je reakcia na lieky...nic ine to byt nemoze..
alebo mozes mat zaseknutý nerv- vtedy to desne boli...
ja sa plahočím cele dni, do roboty a domov..chapes moje dni su o tom aby som to nejako prezila...rano vstanem a rozmýslam ze chcem den "LEN DOZIT"...A POTOM ZAS SPAT A SPAT...
VCERA SOM BOLA U KOZMETICKY- ZASPALA SOM TAM..ZAJTRA IDEM NA NECHYT ):)))))
zaspim tam??? hahahahahha
proste je to tak...
OOO, kurna caps lock:((((
inak aj ja som leniva k sebe....nejak sa prinutit cvicit a robit veci pre seba..na masaži ani nepamatam kedy som bola

ooo

ale som hrozne k sebe nezodpovedná, lebo už neviem koľko chcem zavolať do tej predajne RNG a kúpiť si tie doplnky, už neviem koľko sa chystám do lekárne na ten StressVit, stále si hovorím, že budem cvičiť častejšie a nič... že pôjdem na masáž a nestíham... že budem viac piť a zabúdam... že budem jesť pravidelne Zelený jačmeň a nedá sa ... a tak nejako... ale mám nový kabát, xi :))

ooo

vyhodili ma od PC, ale už som tu... ja tak všelijako, snažím sa fungovať a neriešim blbiny... v škole to zvládaš?

zufala

Nemyslim soravia,ze by som prechladla.Ved mi je stale na nic,nezvladam ist posledne dni ani von s malym.Doteraz sa mi to este nikdy nestalo s tou nohou,stupat na nu stupam ale trha mi to stehno.Zacalo to 4 dni po novych liekoch a tieto posledne 2 uplne hroza.Spat nespim vobec aj ked mi dali lieky na spanie,zase mi nechuti jest,mam problem ist na velku potrebu a plno inych veci.Teraz uplne na nic vidim a toci ma bez liekov.Uvidim co zajtra.Ahoj ooo,uz si nam chybala.Takych ludi ako si aj ty tu treba.