Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

soravia123

Ahoj ooo, ty ako? vsetky vysetrenia ako vidim ok..takze stale to iste, co? ja ako na hojdacke..raz ok, dnes rano som myslela ze ma drbne..

ooo

Soravia ja mám slabosť v rukách a nohách už niekoľko rokov a nikto to nerieši a nikto ma nepočúva, tak už to kašlem. Nezhoršuje sa to, tak to ignorujem viac-menej...

ooo

Čauenky, mne to z tej roboty stále nejde odosielať, ale aj som dnes behala, tak som sa sem až teraz dostala. Soravia tu bola, hm... a je ti zle... ale dobre, že si ten xanax znížila. Lenka juj, dúfam, že ti to dobre dopadne. Ale to len sestrička ti kázala tie lieky vysadiť? To je už blázninec...

zufala

Ahoj soravia,boli je slabe slovo.Mne v nej trha svalstvo,ako keby si mi do nej stale rezala nozom z jednej strana stehna na druhu.Tie lieky som si teda nedala a vela pijem aby sa to vyplavilo.Teraz to uz boli aspon o polovicu menej ale uz komplet cela noha.Musi to prejst tym organizmom.Jasne,ze tu mam zase bez liekov moje stavy.Slaktrafi ma.Ten xanax som bola rada,ze som dobrala,tiez ma hrozne bralo cez den spat.Drz sa a nech ti je lepsie,snad to nejako dobojujeme k tomu,aby sme sa lepsie citili.

zufala

Mariaa uz som tam volala,zajtra si idem pre letacik.Zabudla som ako sa to vola,mozes mi to skusit poslat na mail?Pytali sa,ze ci som clenom,povedala som,ze mi kontakt dala maminina znama a,ze si neviem spomenut na priezvisko.Toho trapasu som sa bala.

soravia123

Ahojte moje,
ja sa mam tiež naprd dnes...nejak sa mi toci hlava..H
Xanax som zacala len po polke brat ale aj tak spim...
citim slabost v rukach a nohach..ako babka...prisamvacku ako starena..
len umret.
Zufalka, moja teba boli noha?
mhmhm.aj mna boli vsetko..este aj sanka a celust:(((

zufala

Mariaa a u nej by som sa mohla objednat aj na tu kapku alebo to je ine cislo?Uz som nad tym uvazovala.Co mam povedat,ze mi dal niekto cislo?Tento tyzden to uz nevybavim ale buduci to skusim.Dakujem,si poklad.Teraz mi ta noha uz trochu prechadza ale zase mam tie moje stavy bez liekov.Musim nejako prezit do zajtra.Pa.

[zruseny12]

Lenka,je mi velmi luto,ze Ti je tak zle,ja Ta chapem,lebo aj ja som to prezivala.Neviem,nechcele som Ti to pisat,ale ked Myis zacala s tymi lekarmi,tak ja TI mozem nap.telefon na lekarsku poradnu.Je v Bratislave.MUDR.HROMADOVA,kazdy stvrtok od 15hod.TEL:02/55568280,ale neviem do kedy radia nie je tu napisano.Ale,ani neviem aky je to lekar,ale skus,to je s tej kapky krvy.Vacsinou tam su neurologovia,gastro.Za to nic nedas.Lebo fakt,ty uz potrebujes pomoc.Drzim Ti palce.Paaaa