Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

[zruseny12]

.......no bohuzial je to tak,kto ma peniaze ma vsetko kupi si aj skolu,aj vsetko,co uz......taky je zivot.Prajem pekny den vsetkym.Pa

myis

Mariaa, to mas pravdu, ja som mala spoluziakov takych vymetencov a moja naj kamoska na pravnickej a ze spoluziaci deti od riaditela Globtelu (to bol este vtedy Globtel a Eurotel) a Eurotelu, matka na sude, atd... Ja som bola prvy rok na skuskach a bolo mi nanic z tych ludi.. A moj prvy konkurz do firmy?? Prisla som tam a bola tam primatorovej zeny segra, tak som sa aj zbalila a odisla (a kto nakoniec dostal to miesto???) Kamoska tam bola so mnou a povedala, ze dobre ze som nesla dnu, lebo tam spravili uplneho idiota z nej..

[zruseny12]

Diky,Lenka za pusu,teraz urcite spite,tak sa poriadne vyspi.A,mala by si si dat vysetrit aj ci Ti nechyba Vapnik atd.Lebo pises,ze malo co jes.A to potom je zle,lebo Ti bude chybat,a bude si odoberat z kosti a zacnu Ti rednut,ked si uz nasla tu lekarku,milu a dobru.A,nic v zlom Myis,ale aj teraz sa ucia niektory len preto,ze maju peniaze,toto je stale bolo a bude.Len my nebudeme.Ja mam tiez skusenosti z vysokoskolackou,bola to ex menzel.mama,mala dva vysoke skoly,riaditalka skolu,ale rozmyslanie no..............nebudem sa vyjadrovat.To zalezi na kazdom cloveku,aky ma charakter atd.

myis

inak je to haluz, nie?? ten pocit, ze akoby si nebola v tele, mne sa to stavalo pri Seroxate, to bola haluz :-)) Som si pripadala ako na nejakej extaze. Baby, ja som mala minuly rok uz take stavy, ze som normalne rozmyslala, ze si dam extazu (aj ked som proti drogam tvrdo), ale nakoniec som si povedala, ze nie.. Taka som uz bola v pucke jezibabinej, uplne mimo

myis

Ooo, ja ked som vysadila tabletky tak som bola o dva dni ako mechom ovalena, akoby som ani v mojom tele nezila, ale kdesi inde. A Lenka ich berie vela, takze abstak je silny

ooo

Juj Lenka, takže takýto zážitok zase... to je dobre, že si tie lieky vyšmarila, aj keď ja si myslím, že po pár dňoch brania liekov nemôžeš mať absťáky ako po heroíne, to je nemožné. Dúfajme teda, že sa to niekam posunie. No ja som na EMG bola a povedali mi, že ok, nič vážne, ale to bolo všetko, bolo to pred troma rokmi a už sa mi to ani nechce riešiť. Je to tak ako to je a ja a z toho vyhrabem nech sa to volá akokoľvek a hotovo!

myis

Lenka, ja som ti to hovorila vcera, no nie?? Som velmi rada, ze sa objavila doktorka, ktora ten diplom ma zasluzeny.. Vies moja, je vela doktorov (ktore su deti doktorov) co studovali za sociku a vtedy bolo vsetko po protekcii alebo ich nanutili k tomu rodicia, viem to povedat s istotou, lebo moj byvaly je doktor, studoval v MT na vyske. A bol zhrozeny, hlavne z jednej jeho spoluziacky, ktoru rodicia nanutili na tu skolu, vybavili lebo ocko je primar a mamicka doktorka.. A moj druhy priatel mal mamku doktorku a to bola taka puca s prepacenim - videla ma 5 sekund a vraj na ktoru vysku sa chystam, ci mam doucovanie a ja som jej povedala, ze si beriem volno na rok a ona sa zacala pohorsovat, ze som zla influencia na jej syna, ze sa mam ucit a to vsetko za 5 minut co ma videla. A nakoniec sa postavila a odisla, ze cau ja sa s tebou bavit nebudem, haha.. No, pani doktorka. Ja mam diplom z vysky, ale viem, ze to absolutne nic neznamena, strasne vela ludi si mysli, ze ked maju titul tak maju aj rozum. Ja som sa ale presvedcila za tych par rokov, ze vyska je len teoria a vela ludi je omnoho mudrejsich a inteligentnejsich prave bez tej vysky.. Vysoka skola ta nauci rozmyslat konstruktivne, podla sablony, aha toto sme sa neucili tak to tak byt nemoze - ja som mala ten problem asi rok po skonceni, nad vsetkym som tak zlozito rozmyslala.. Ale to je v podstate jedno moja.. Som rada, ze konecne niekto kto nasej Lenke pomoze, velmi som si priala, aby ti tam niekto zhora poslal niekoho, kto ti pomoze, lebo som vedela (aj ked nie som doktor), ze jednoducho ty pp nemas, to nie su priznaky.. Boztek. Babky, za 2 hodiny idem